A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Álomszerű közösségi iroda nyolc emeleten!

A közösségi irodaláncolat 2010-ben kezdte meg működését, azóta pedig több mint 17 ország 50 városában vannak jelen szolgáltatásaikkal. Lássuk, hogy néz ki a nyolcemeleten elterülő WeWork bázis Hongkongban!

A modern munkahely egyre fontosabb szerepet játszik a társadalmi interakciókban és a kreatív kultúrában. A coworking munkahelyeknek éppen ezért rengeteg igényt kell kielégíteniük: az asztali munkán kívül több más lehetőséget is biztosítaniuk kell az együtt dolgozóknak. A WeWork 5600 négyzetméteres irodája mindenre megoldást nyújt; úgy alkották meg, hogy a munkavégzés az emberek dinamikája és kölcsönhatása szempontjából a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb legyen. A coworkingek lényege, hogy az ideiglenes kollégáknak lehetőségük legyen a közös ötletelésre és a csoportos munkavégzésre, de ha arról van szó, akkor a pihenésre és az egyéni munkára is. A nyolc emeletet felölelő közösségi iroda a maga méretével egyedülálló ebben a műfajban, ugyanis nagyon ötletes módon tervezték meg a szinteket.

Az egyes emeletek itt egymás „szomszédai”: egy épület, egy „környék”, mégis eltérő funkciók és dizájn. Minden szinten más színeket és anyagokat használtak, különbözőek a bútorok és a fali dizájn is, melyek megalkotásához különféle hongkongi művészeket kértek meg, a képek pedig a városi életet jelenítik meg. Fotósok, fényművészek és illusztrátorok dolgoztak azon, hogy minden szintnek meglegyen a maga sajátos arculata. Ezzel a sokszínűséggel az a cél, hogy ösztönözzék a tagokat az iroda felfedezésére, hogy próbálják ki, melyik az a hely, ahol a legeredményesebben tudnak dolgozni. A konyhát és étkezőt a vízparti kioszkok inspirálták, az ívelt, fa bárpult és annak atmoszférája szintén a kikötők világát kívánja visszaadni. A villamosok, a fénycsövek és a városra jellemző pezsgés is visszaköszön a kiegészítőknél. Ezek az apró részletek teszik még otthonosabbá az irodát, és sokkal könnyebben elegyednek „utcai” csevegésbe is a kollégák.