A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lépcsőházak és színorgia a londoni irodákban

Ezúttal két ropogós, vadonatúj londoni irodát mutatunk be, amelyek közös jellemzője a sokszínűség, a vidám atmoszféra és a lépcsőházak. A Made Simple Group és a UKTV.

Made Simple Group

Az Office Principles tervezte a Made Simple Group új irodáját Londonban, ahol igazán vidám színek dominálnak. A 2002-ben alapított – alapvetően kisebb startup cégeknek online megoldásokat kínáló – Made Simple Group meglehetősen gyorsan növekedésnek indult, aminek köszönhetően a munkaszervezet mára már elérte a hatvan főt, így a régi irodájuk kicsinek bizonyult. Új és nagyobb – mintegy 600 négyzetméteres – lokációba tették át a székhelyüket, ahol a kialakítás célja az volt, hogy a munkatársak büszkék legyenek rá, és örömmel dolgozzanak itt. Az új iroda nyitott szerkezetét segíti elő, hogy a két szintet egy új lépcsőház köti össze, így nincsenek elszeparálva az egyes terek. A breakout és a közösségi helyszínek szintén fontos elemei az irodának, hiszen ezekben a helyiségekben összegyűlhetnek a kollégák, és új ötleteken agyalhatnak, miközben a roppant színes miliő inspiráló tényezőként hat a munkájuk hatékonyságára is.

UKTV

Ez az iroda már jóval nagyobb az előbb bemutatott munkahelynél, hiszen csaknem 3000 négyzetméteres térről beszélünk. A PENSON tervezte a UKTV új irodáját, egy többszörösen díjnyertes médiatársaság új főhadiszállását, ahol éppen a megrendelő tevékenységi körének megfelelően a kreativitás volt a legfontosabb jelszó. Kifinomult, stimuláló és innovációra ösztönző – ezek a további alapvető jellemzők, ha az igényeket folytatjuk. A három szintes iroda központi magja maga a speciálisan a UKTV számára épített lépcsőház, amely szinte a társadalmi élet középpontja, mindezt a hatást csak fokozza, hogy lágyan ívelődik a térben, mint egy légies híd. Különböző inspiráló munkaállomások várják az alkalmazottakat: kisebb asztalok hangulatos ülésekkel, függő hintaszékek, a kör alakú kanapék vagy éppen az új terasz különleges kerti bútorokkal és színes virágládákkal.