A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lássuk a legújabb skandináv irodatrendeket. Friss és ropogós!

Néha érdemes kicsit messzebb menni, hogy tájékozódjunk a legújabb irodatrendekről. Ezúttal a méltán dicsért és sokak által követett skandináv dizájnt új irányvonalait mutatjuk be.

Február 7-én 15. alkalommal nyitotta meg kapuit a Stockholmi Furniture & Light Fair, ahová a világ minden részéről érkeztek látogatók, hogy első kézből értesüljenek a legújabb Skandináv dizájn trendekről. Általánosságban elmondható, hogy az irodaterek terén az otthonos, nappaliszerű kollaborációs terek, pasztell színvilág, valamint a természetes anyagok és az organikus textúrák kombinációja lesz jellemző. Az uralkodó színek a bordó, mályva, antracit, acélkék, nyers fa, réz és arany és a tompa zöld-szürke árnyalatok.

A vásár több, mint 700 kiállítója közül az idei év kétség kívül az Európában piacvezető Kinnarps számára tartogatta a legnagyobb sikert.  A sztárdizájnerekből álló zsűri ugyanis a bútorvásár legjobb standjának választotta a cég rendhagyó installációját, és emellett két új bútorcsaládjuk, a Fields és a Space pedig elnyerte a rangos iF Design Award díjat. A díjnyertes ’Silhouettes of Kinnarps’ fantázianévre keresztelt stand élénk kék színével meglehetősen kitűnt a homogén tömegből. Különlegessége annak a koncepciónak köszönhető, hogy dekoráció sziluettjeinek részévé válhattak az érdeklődők. A transzparens textil felületeknek köszönhetően első pillantásra úgy tűnt, mintha emberi árnyékokat festettek volna a falakra, belépve azonban rögtön ráeszmélt a nézelődő, hogy valódi emberek körvonalait látja.  


A stand koncepciója abban a tekintetben is rendhagyó volt, hogy a termékek helyett monokróm színű bútorszigetekkel érzékeltették, hogy a munkakörnyezet ma már jóval több, mint pusztán ergonomikus és esztétikus bútorok összessége. Rengeteg funkciót kell ellátni egy irodatérben, amelyekhez könnyen variálható és flexibilis megoldásokra van szükség. A Flowscape applikációt is ki lehetett próbálni, mely a modern irodaterekben kiváló eszköz a terek kihasználtságának optimalizálására vagy akár arra, hogy megkeressünk egy kollégánkat vagy egy szabad tárgyalót az irodarengetegben.

A Kinnarps két másik prémium márkája, a kreatív terek bútorait megálmodó Materia és a skandináv életérzést megtestesítő Skandiform is feltűnt. A Materia újdonságai közül az egyik legötletesebb és egyben legkörnyezetudatosabb termék a Patch, mely egy háromlábú szék. Különlegessége, hogy nincs belőle két egyforma, mivel a leeső szövetdarabokból készül annak szövetezése. A másik érdekesség a „My place” névre keresztelt asztal, amely különleges paravánmegoldásával tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy egy közös térben saját kis magánszférát teremtsünk. A Skandiform idei termékfejlesztési koncepcióját a természeti jelenségek – erdők, tájak, harmonikus csend – tökéletessége inspirálta. A Deep Forest hangelnyelő panelek újrahasznosított anyagból készült moduljai erdőket idéző mintázatukkal nemcsak vizuálisan, de akusztikailag is komfortossá teszik a teret, tökéletesen beleolvadva a környezetbe.

 

forrás: designmilk