A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lássuk a TransferWise munkahelyét, Az Év Irodája újabb résztvevőjét!

Az Év Irodája verseny hatalmas mezőnyéből most a TransferWise munkahelyéről beszélgettünk Kenyeres Adrienn office menedzserrel.

Mi volt az átalakítás, vagyis az új tér kialakításának fő célja?

Elsősorban a cégünk fejlődése és növekedése indokolta, hogy egy új és nagyobb irodába költözzünk. A Váci úti irodafolyosó pedig egyfajta szimbóluma is a cég startupból nagyvállalattá fejlődésének.

Mire vagytok a legbüszkébbek az új térben?

Nagyon büszkék vagyunk a hatalmas konyhákra, a saját fitnesztermünkre és a relaxációs zónára, ami magában foglal egy masszázs szobát, masszázs foteleket és két pihenőszobát. Nagyon szeretjük még a hatalmas teraszunkat is, amely eddig már számos eseménynek adott otthont.

Hogyan tudtátok bevonni a munkavállalókat a folyamatba?

A tervezési és kivitelezési folyamatba kevésbé vontuk be a munkavállalókat, viszont a költözés előtti hónapokban elkezdődött a kollégák megismertetése az új térrel. Vizuális táblát készítettünk nekik az alaprajzzal, ahol képekkel illusztráltuk az új tereket, funkciókat. A későbbiekben pedig irodalátogatást is szerveztünk.

Van valami, ami utólag máshogy terveznétek, máshogy valósítanátok meg? 

Talán jobban bevonnánk a munkatársakat a tervezési folyamatba.

Tervezitek, hogy employer branding eszközként toborzásra és munkaerő-megtartásra is használjátok majd az irodát? 

Mindenképpen, sőt, ez már jelenleg, és az új iroda előtt is így történt. A személyes interjúk során mindig tartunk egy irodatúrát és körbevezetjük a jelöltet, ezzel is növelve az érdeklődését. A jelenlegi munkavállalók számára pedig igyekszünk fenntartani azt az élményt, amelyre maga a hely született: az iroda, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő teret, hogy 100%-ot nyújtson a munkájában.

A tervezés során szempont volt, hogy indulni szeretnétek Az Év Irodája versenyen? 

Az én titkos vágyam mindenképp ez volt :) 

Ha tetszik a projekt, szavazhatsz rá Az Év Irodája versenyen!