A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lássunk tisztán! Mindenkinek köze van a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetséghez!

A MATISZ egy klasszikus értelemben vett szakmai szövetség, amely takarítással (tisztítás-technológiával) foglalkozó cégek szakmai képviseletét, koordinációját és érdekvédelmét látja el. Tagjainak professzionalizmusa hozzájárul a hazai ingatlanpiac fejlődéséhez, a létesítménygazdálkodás eredményes működéséhez.

Ingatlanüzemeltetők, -gazdálkodók és -tulajdonosok szolgálatában

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség nem csupán a takarítással foglalkozó cégek szakmai képviseletét látja el, hanem tisztítás-technológiai független szakértő csapata értékes és fontos szolgáltatásokkal támogatja a létesítménygazdálkodó, -üzemeltető cégek és az ingatlantulajdonosok munkáját. Így a szakértők a Megrendelőket az alábbi takarítási szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben, kihívásokban segítik, amennyiben: magas színvonalú, optimális ár-érték arányú takarítási szolgáltatást szeretnének; pályázatot írnak ki takarítási szolgáltatás elvégzésére; kérdésük, problémájuk van takarítási feladatok bármely területére vonatkozóan; illetve tisztán szeretnének látni a kérdéskörben. A MATISZ szakértelmét és elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a hazai ingatlanszakma egyik jelentős rendezvényén, Az Év Irodája versenyen szakmai támogatóként is aktív részt vállalt az esemény sikeres lebonyolításában.

Professzionalizmus és minőség

A hazai ingatlanpiac a elmúlt 25 évben hatalmas fejlődésen ment keresztül, ahol a létesítménygazdálkodás – facility menedzsment – immár a nyugat-európai és amerikai sztenderdekhez hasonlóan igen magas színvonalú gazdálkodást és tevékenységet nyújt az ingatlantulajdonosok és -üzemeltetők számára. A facility menedzsment egyik legmeghatározóbb tevékenysége a tisztítás-technológia és takarítás, amelyet a technológiai újdonságoknak, a nívós szakembergárdának és a professzionális szervezeti kereteknek köszönhetően igen magas színvonalon látnak el a MATISZ tagszervezetei. Ez a tevékenységi kör már csak azért is meghatározó, hiszen egy irodaházban vagy bevásárlóközpontban a komfortérzetet és a minőséget, ekképpen a nagybetűs versenyképességet alapvetően meghatározza a fizikai környezet ápoltsága és tisztasága.

Érdekvédelem

A Szövetség szakmai ernyőszervezetként kezdeményező és vezető szerepet vállal a szakmai, szakmapolitikai projektek kidolgozásában és megvalósításában; rendszeres hírlevelei és a honlapja – www.matisz.org – segítségével informálja a tisztítás-technológiai szakmát és partner ágazatait az őket érintő változásokról, technológiai újdonságokról; fórumot teremt a szakmai vélemények kicserélésére; széles körű kapcsolati háló kiépítésére törekszik más, szakmai, civil és gazdasági szereplőkkel; valamint elsőrendű céljának tekinti a szakmai színvonal emelését, illetve a szakmai edukációt.

Évente egy nap a takarításnak is jár!

A Szövetség sikeres és évről évre egyre népszerűbb nagy szakmai rendezvénye az őszi tisztítás-technológiai konferencia, amely hasznos betekintést, átfogó képet ad a takarítási tevékenységek aktuális helyzetéről a létesítménygazdálkodó, létesítményüzemeltető cégek e területtel foglalkozó vezetői számára.  Idén Vecsésen október 20-án az Airport Hotel Stációban kerül sor a rendezvényre. Találkozzunk ott!

Vegye fel a kapcsolatot a Szövetség titkárával: e-mail: kiss.judit@matisz.org

Tájékozódjon a honlapon: www.matisz.org