A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Magyar telefonfülke: megoldás a nagyteres irodákban

A munkáltatók többségét sokat foglalkoztatja az a kérdés, hogyan javíthatnák még tovább munkavállalóik hatékonyságát, miközben gyakran a legegyszerűbb szükségletekről elfelejtkeznek, például arról, hogy az irodában nem lehet sehol nyugodtan telefonálni. Bizsók Vajk dizájner és csapata erre megoldásként fejlesztette ki a Silent-booth irodai telefonfülkét.

Amellett, hogy a fülke lehetővé teszi a zavartalan telefonbeszélgetéseket, a hang terjedését figyelembe véve formatervezett. Az akusztikailag optimalizált munkahelyi környezetről sokan csak álmodoznak akkor, amikor éppen egy fontos üzleti ügyet kellene intézniük telefonon. A zaj elől menekülve ugyanis telefonálás közben a folyosón, a konyhában vagy egyéb közös területen kötnek ki.

A gond akkor kezdődik, ha ilyenkor is rájuk nyitja egy kolléga az ajtót, beindítja a kávéfőzőt, netán tűsarkúban járkál fel-alá körülöttük. A helykereséssel egyébként is kizökkennek a munkából, és később a nehezen talált helyükről is menekülniük kell. Emiatt az emberek halogatják feladataikat, miközben a munkáltatók azon gondolkodnak, hol veszítenek időt és figyelmet a munkavállalóik.

Bizsók Vajkban és tervezőcsapatában a belsőépítészekkel folytatott közös munka során merült fel, hogy létrehozzák a munkahelyek „csendszigetét”, ahol a telefonáló nem zavarja a közvetlen környezetét, és a környező zajok sem zavarják a telefonálót. Így fejlesztették ki a Silent-booth irodai telefonfülkét, amely nagyon jó hangszigeteléssel rendelkezik, és egyedi formatervezése révén megakadályozza a hang terjedését – a hang ezért onnan csak kismértékben jut ki és be.

„Míg a zene jó hatással van ránk, és csendes helyiségben élvezhető leginkább, a zaj köztudottan negatívan befolyásolja teljesítőképességünket. A megfelelő akusztikai környezetben ezzel szemben megnő a dolgozók hatékonysága, kevésbé fáradnak el a nap végére, és nem zökkennek ki a munkából. A fülke egy ilyen munkahely alapvető eleme lesz” – mondja Vajk. Olyan szintű akusztikai csillapítást ér el a fülke, hogy a tesztelők úgy érezték, mintha egy zajos helyről hirtelen egy tó közepére csöppennének, ehhez nem mindenki van hozzászokva.