A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Íme, a Heineken multifunkciós irodája

Innovatív iroda telis-tele nyitott terekkel: ez jellemzi a Heineken New York-i irodáját. A cél az volt, hogy multifunkciós helyiségeket hozzanak létre, melyek interakcióra ösztönzik a kollégákat.

Mikor belép az ember az irodaházba, a legelső, ami szembetűnik, a kezeletlen, természetes anyagok, mint a fa és a tégla stílusos alkalmazása, melyeket modern dizájn elemekkel egészítenek ki – a bár és a recepció területe is jó példa erre. A Heineken irodáját rugalmas munkavégzésre tervezték, emiatt rengetek az open space. Ezek a nyitott területek nagyobb események rendezésére, tréningekre és bármilyen funkciójú rendezvényre alkalmasak. A nagy terek multifunkciós jellege miatt több ülőalkalmatosságot és alkalmi munkaállomást is kialakítottak: álló- és ülő munkavégzésre is alkalmas pultok bárszékkel, fali boxok és épített, lépcsőzetes pódium is aktivitásra sarkallja a kollégákat.

A nagy tereken kívül tárgyalók és úgynevezett ’team room’-ok találhatóak az irodában, melyeket a közös terektől üvegfallal választottak le, ezzel is szellősebbé és nyitottabbá téve a helyiségeket. A dizájn igen változatos, a strandszéktől kezdve az emelhető íróasztalszékeken át egészen a kényelmes kanapékig minden van ezekben a helyiségekben, így a munkavégzés jellegétől függően kedvükre választhatnak a kollégák. Több helyen, elsősorban a tárgyalókban és a folyosók falain is megjelennek a cég történetéhez köthető grafikák, például láthatunk képeket a sörgyártás folyamatáról és a Heineken márka mérföldköveiről is.