A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Íme a Twitter trendi főhadiszállása

A Twitter globális központját egy 1937-ben épült art deco stílusú irodaházban rendezte be San Franciscóban.

A 11 emeletes épületben két emeletet foglal el a közösségi médiacég, központjukat az IA interior architects és a Lundberg Studio tervezte és kivitelezte. Ez az első iroda, amelyet kifejezetten a Twitter számára alakítottak ki, és amely a szervezet közösségi és kreatív központja is egyben. A cég a technológiai vállalatokra jellemzően repülőrajtot vett, hiszen mindössze 2006-ban alapították, és ma már 500 millió felhasználója van, akik nem sajnálják a táblagépet vagy okostelefont, és naponta 300 millió poszttal árasztják el a világot. A Twitter  honlapja a világ 10 leglátogatottabb oldalainak egyike, és stílszerűen az internet SMS-ének is nevezik.

A belsőépítészeti megoldások szervezőelveként a cég brandelemeit is felhasználták, így a vállalat logójára is jellemző kék szín tónusai mindenütt megjelennek, amelyeket fa- és gallymotívumok egészítenek ki a falakon. Az épület eredeti betonpillérei határozzák meg a teret, de úgy tűnik, hogy az eredeti kiosztás egyáltalán nem zavaró ebben a sokszínű miliőben. A falakat egyénként helyi művészek grafikai megoldásai töltik meg, így egy igazán dinamikus és fiatalos irodában tölthetik az idejüket az Y-generáció megszállott tagjai.

Az egykor raktárnak használt barlangszerű helyiségben pedig – a cégközpont szívében – a kantint alakították ki, amelyeknél nem csak enni, hanem dolgozni is lehet. Ehhez a látványos étkezőhöz kapcsolódnak a  rekreációs közösségi terek, a kisebb-nagyobb konferenciatermek, szóval egy igazi multifunkcionális termet kell elképzelnünk magunk körül. A munkaállomásokat tartalmazó nagyteres iroda mellett pedig nagyvonalúan üvegfalakkal választottak le az informális megbeszélésekre alkalmas konferenciaszobákat, ahol stílszerűen kényelmes fotelekben társaloghatnak az ügyfelek egymással.

Az egészségmegőrző funkciók megteremtésében a Twitter sem akarta alább adni, mint a Google vagy a Microsoft, így aztán van itt jógastúdió, fitneszszoba és játékterem. Konyha és bár, számos break out helyiség. A hatalmas kantin és kávézó pedig a szabadba is nyílik, így egy pazar félhektáros tetőkertbe léphetnek ki a munkatársak egy-egy szép napon, ejtőzhetnek a napsütésben vagy a fejük fölött elúszó bárányfelhőket vehetik górcső alá. Az éjszaka pedig mesés kilátással jutalmazza a kertben pihenőket. Nem tűnik rossznak.

 

 

 

 

 

 

Képek: IA interior architects