A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Meg kell fizetni a panorámát

Bár a felső kategóriás irodák piaca lassabban bővül az átlagnál, több beruházás van folyamatban, illetve előkészületben

Valószínűleg nem tévedünk, ha azt állítjuk: a budapesti luxusirodák bérleti díjának kétharmadát a panorámáért kell fizetni. Belsejük természetesen válogatott, átlagon felüli minőségű anyagokból készül, a kivitelezés elsőrangú, és vannak egyedi megoldások is, amelyek növelik a presztízst, de a helyre valamit is adó bérlőjelöltet igazán a kilátással lehet lenyűgözni. Az épületnek ehhez nem kell feltétlenül a Duna partján lennie, viszont kötelező elem a meghökkentés. Bár ez az alpiac továbbra sem bővül olyan ütemben, mint az irodapiac többi része, most is több kisebb beruházás van folyamatban, illetve előkészületben.

 

A Portus Buda Group Zrt. fejlesztésében most készülő Calasanz Downtown Offices (CDO) belsejének tetején egy 40 négyzetméteres, három méter magas kürtőt helyeznek el, ahová csak a legválogatottabb ügyfeleket viszik fel tárgyalni ? s közben szinte testközelbe kerül az Erzsébet híd és a Gellért-hegy. A Piarista köz és a Pesti Barnabás utca közti volt ELTE-tömb felső két szintjén 1700 négyzetméternyi irodát alakítanak ki, a beruházás 3,5-4 milliárd forintba kerül, a költség harminc százaléka saját tőke, a többi bankhitel, de a finanszírozó bank nevét még nem árulta el a fejlesztő. Annyit közölt, hogy a válság kirobbanása után került sor a szerződés megkötésére. Ezzel arra utalt, hogy megfelelő projektre ma is lehet finanszírozót találni. Úgy tudjuk, hogy a magyarországi ingatlanfinanszírozási piacon nem meghatározó bank is a jelöltek között van.

 

Az 1914?17 között készült épülettömb a piarista rend tulajdonában van, és egységes terv alapján újul meg. Az alsó két szinten kereskedelmi létesítmények lesznek, amelyeket a rend ad majd bérbe a Cushman & Wakefield tanácsadó közvetítésével. Wildner Ágost ügyvezetőtől megtudtuk, hogy már 40 százalékukra találtak bérlőt. Felettük három szinten a piarista gimnázium kap helyet, a volt udvarba kerül a tornaterem, felette az aula, afölött pedig a fapadlós udvar kap helyet. Mindezeket a rend fejleszti és oldja meg a finanszírozását. A Portus Buda Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. 25 évre kapta meg a felső két szint használati jogát.