A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Megújult a Blue Business Interior

A komplett irodai megoldásokat szolgáltató Blue Business Interior megújította arculatát és weboldalát, valamint ezzel párhuzamosan új üzletággal is bővült.

Az irodatér kialakítási piacon több mint 18 éve jelenlévő magyar vállalkozás a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal egyedülálló, ügyfélre és annak szervezeti működésére kialakított hatékony munkakörnyezetet valósít meg a Steelcase nemzetközileg elismert módszertana alapján. Az utóbbi pár évben a Blue Business Interior dinamikus fejlődésének köszönhetően meglehetősen sokat változott, felmérve az irodapiaci igényeket új üzletággal bővítette tevékenységét.

A floor by Blue az európai szabványoknak megfelelő, kiváló tanúsítványokkal rendelkező, dizájn fókuszú és környezettudatos kereskedelmi padlóburkolat megoldásokat kínál a legnagyobb észak-amerikai modulszőnyeg gyártó, a shaw contract magyarországi képviseletében.

Az új arculat modern és dinamikus megjelenése azt az előremutató és rugalmas megoldást jeleníti meg, amellyel a Blue támogatja ügyfeleit a hatékony, változásokat lekövetni képes, ugyanakkor a dolgozók munkahelyi jólétét és egészségét biztosító irodatér kialakításban.

Kis Károly a Blue Business Interior Kft. ügyvezető partnere szerint: „Mi továbbra is ugyanazok vagyunk és töretlen lelkesedéssel szeretnénk az emberek életét jobbá tenni a munkahelyükön, hogy minél hatékonyabban, egészségesebben és élvezetesebben végezhessék munkájukat! Ugyanakkor úgy gondoltuk, hogy megjelenésünkben ideje felzárkóznunk a mai igényekhez, valamint jobban értékeinkhez és céljainkhoz igazítani. Az irodaterek ma már nem csak a bútorokról szólnak, hanem az ott dolgozó emberekről. Fő törekvésünk, hogy Ügyfeleink ne csak egy projekt alkalmával számíthassanak ránk, hanem bárminemű irodatérrel kapcsolatos probléma, változás kapcsán is. Ügyfeleink mellett szeretnénk állni, fogni a kezüket, segíteni nekik akusztikai kérdésekben, térkihasználtsági mérésekben, ideiglenes bútorbérlés, költözés, használt bútor újrahasznosítás kérdésben. Az arculati frissítéshez hozzátartozott egy új weboldal létrehozása is, amely már minden szempontból illeszkedik a megújult Blue-hoz és Ügyfeleink igényeihez.”

A Blue Business Interior célja a bővüléssel, a megújulással egyaránt, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon tudja kiszolgálni partnereit, és minőségi termékeivel hatékony, rugalmas, funkcionális és esztétikus munkakörnyezetet tudjon teremteni az emberek számára.