A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Meglepi! Csodálatos irodák a karácsonyfa alatt

2014 szintén számtalan csodálatos irodával ajándékozta meg a hazai munkaerőpiacot. A karácsonyfa alá hatalmas pakkokkal érkeztek a tervezők, belsőépítészek, kivitelezők, innovatív vállalkozások. Az ajándékokat azonban nem csak a munkavállalók kapják, hanem egy kicsit mindannyian részesülünk belőlük.

Minden évben reménykedve várjuk Az Év Irodája verseny legújabb jelöltjeit, hogy vajon lesznek-e közöttük szemrevaló mennyasszonyok és vőlegények. Mint a sörözőben vagy a diszkóban mustráljuk a felhozatalt, hogy vajon ma este kire lehet „rástartolni”. Aztán szerencsére a lámpaláz elmúlik, az izzadság helyét felváltja a finom parfüm, hiszen évről évre több és több új irodát mutathat be a verseny. Mikor már azt hiszik a szervezők, hogy elérték az ideális állapotot, akkor az újabb év újabb rekordot dönt, és újabb szintre lép a megmérettetés. Újra és újra előkerül a bűvös szó: válság, hogy aztán a krízis kifejezéssel spékeljük meg a választékos nyelvhasználat jegyében. De a verseny ezt is negligálja, mint ahogy a kishitűeket, a szerényeket, a meghúzódóakat is, hiszen egyenes derékkal érkeznek a jelöltek, akiknek van mire büszkének lenniük.

Hiábavaló lenne most az összes jelöltet végigzongorázni, elvesznénk az erdőben, hiszen a pályázók csodálatos természetvédelmi parkba vezetnek bennünket, ahol egy egy-egy ritka nagymacska egy-egy bútor, helyiség képében ugrik elénk a puha szőnyegre, hogy illegesse-billegesse magát. Sorjáznak előttünk a képek, hangulatok, színek, formák, és persze teljes képtelenség választani közülük. Mégis ha megtennénk, akkor az olyan volna, mintha a saját kisujjunkba harapnánk, hiszen mindegyikre szeretnénk egyszerre voksolni. Különleges tárgyalók, kényelmes szófák, pazar szőnyegminták, játékos kütyük és recepciók: csak forog körbe-körbe a körhinta, és mi beleszédülünk a látványba. A felvillanó munkakultúrák, a működőképes terek és az egységes harmónia mind-mind Heuréka-effektust okoznak a szemlélődőnek. Persze nincs édesebb az efféle varázslatnál, nosza hát, csábuljunk el, és csodáljuk 2014 új munkahelyeit!

Szavazni a jelöltekre itt lehet.