A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Megnyílt Frédi és Béni új kőkorszaki ügyfélszolgálata

A Quick Left szoftverfejlesztő cég új irodáját a Tres Birds Workshop tervezte, amely egy igazi ökoparadicsom.

Az új iroda célja a folyamatosan fejlődő és bővülő cég új szükségleteinek kielégítése egy modern és innovatív munkahely megteremtésével. A cégközpont kialakításának középpontjában a fény áll, vagyis arra törekedtek, hogy az iroda minden sarkában lehetőség szerint a nap természetes jótékony hatása érvényesüljön. A már meglévő fényforrásokat átpozícionálták annak érdekében, hogy azok maximális hatékonysággal üzemeljenek, és az ablakokról is minden szinező elemet eltávolítottak, hogy a lehetőségek szerint a napfény „elárassza” a belső tereket.

A belső tér jó minőségű levegőjének biztosítása érdekében a padló a talajréteghez legközelebb lett elhelyezve, hogy kialakítása során minél kevesebb műanyag legyen felhasználva. Az öbölszerűen kialakított kertek és homokréteg szerepe az esztétikai minőség mellett az, hogy megakadályozza a káros kémiai anyagok kiszivárgását. A kertek folyamatosan árasztják magukból az oxigént és a jótékony ionokat. Mindemellett az újrahasznosított anyagok használata szintén prioritásként jött számításba.


 

Az esztétika is meglehetősen unikális alkotóelemekkel dolgozik, hiszen a munkaállomások kereteit stílszerűen állványrendszerek alkotják. A munkaállomásokat pedig újrahasznosított Pet-palackokból épült falak szegmentálják, amelyek elnyelik a hangot, viszont szabad utat biztosítanak a fénynek. A tárgyalóasztalokat pedig a korábbi bérlő által itt hagyott falmaradványokból alakították ki. Szóval Frédi és Béni biztosan imádná ezt a környezettudatos kialakítást, már ha tudná: mi fán terem a fenntarthatóság.

Collin Schaafsma, a Quick Left alapítója lelkes Tres Birds Workshop rajongónak számított, ezért valami igazán unikális, high-tech belső teret szeretett volna maga körül látni. „Lenyűgözőnek találtam minden teret, amelyet a Tres Birds tervezett és valósított meg. Szeretem a változatosságot, amit csinálnak. Mikor először beszélgettünk Mike-kal (Tres Birds vezetője), rögtön megfogott az a megközelítés, ahogy nekifogott a tervezésnek. Először is meg akarta ismerni a munkamódszerünket és hogy miféle problémák merülnek fel a munkánk során. Tudtuk, hogy valami olyat fog tervezni, ami valóban nekünk szól.”

„Az is nagy előny volt, hogy a Tres Birds nem csak megtervezte, hanem meg is valósította az irodát, így nem kellett mást is bevonni a munkába, mert ők a folyamat minden egyes lépését kontrollálták. A részletekbe menő figyelem és koncentráció igazán egyedülálló volt” – lelkendezett Collin Schaafsma. Az eredménnyel is elégedett a cégvezér. „A csapatmorál kitűnő. Valóban élvezzük a munkát ebben a fantasztikus térben. Sokkal hatékonyabbak vagyunk, és a sok térnek köszönhetően minden eseménynek és ügyféltalálkozónak megvan a helye, nem kell folyton kutatni-keresni a megfelelő helyszínek után.”


 


 


 


 


 


 


 


 


 





 


 


 


 

Így épült az iroda…


 


 


 


 

Fotók: Sam Campbell / NVRVR