A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Mi a különbség A, B illetve C kategóriás irodaház között?

Elsőosztályú, jól felszerelt és elavult ingatlanok esnek bele a csoportok valamelyikébe.

Az irodapiaci kategóriák az irodaházak minőségi és műszaki jellemzőinek együttes megítélését teszik lehetővé. A kategorizálás gyakorlatilag az irodaházak piaci pozícionálásának egy eszköze, ami segít kialakítani egy képet arról, hogy milyen minőséget és pénzügyi kondíciókat várhatunk el az adott ingatlantól. Bár a piaci szereplők által használt definíciók az egyes kategóriák leírásánál részben eltérnek, az általános besorolást azonban lehetővé teszik.

A modern (jellemzően 1990 után épült) irodaházak esetén zömében A és B kategóriás besorolást alkalmazunk; az ennél régebbi, vagy hiányos műszaki tartalmú ingatlanoknál merül fel a C kategóriás meghatározás.

Az A kategóriás bérirodaházak jellemzően minőségi felszereltséget és szolgáltatáscsomagot nyújtó, a legmagasabb igényeket kielégítő, első osztályú ingatlanok. Az A kategóriás épületeket a következők jellemzik:reprezentatív homlokzat, színvonalas szolgáltatás (étterem, biztonsági szolgálat), központi recepció, őrzött mélygarázs (vendégek részére is), rugalmas belső térkialakítás, álpadló és/vagy álmennyezet, kiépített számítógép-hálózat, korszerű légkezelés (pl. 4-csöves hűtő-fűtő rendszer vagy hűtőgerendás légkondicionálás),tűzjelző rendszer...

A B kategóriás irodák jó minőségű új építésű vagy felújított, de a luxus irodáknál olcsóbb kivitelezésű, alacsonyabb szintű szolgáltatást nyújtó épületekben találhatók. A műszaki tartalom és a szolgáltatási csomag itt is magába foglalja a kiépített számítógépes- és telefonhálózatot, az irodaterek légkondicionálását, a mélygarázst és a biztonsági szolgálatot.

A C kategóriás épületek jellemzően elavult (de megfelelően karbantartott) ingatlanok, ahol nem jellemző a központi szolgáltatások vagy korszerű gépi berendezések (pl. gépi légcsere illetve légkondicionálás) megléte.