A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Mi elkezdtük, Ti folytassátok! 10 éves Az Év Irodája - válaszol: dr. Németh Edit

Az idén 10 éves Az Év Irodája verseny apropóján az irodapiac ismert arcait kérdezzük, hogy miként látják a hazai munkahelyek fejlődését, és mit hoz szerintük a jövő.

Ezúttal dr. Németh Edit, a verseny szakmai zsűritagja, az ELTE, Gazdálkodástudományi Intézet, Menedzsment és Üzleti Jog Tanszék adjunktusa, Eur.Erg. (európai ergonómus) válaszolt.

1. 10 éves Az Év Irodája. Mi történt az elmúlt 10 évben a Te olvasatod és tapasztalatod szerint az irodapiacon és a munkahelyek világában? Hogyan zajlott a munkahelyek evolúciója és revolúciója?

Az elmúlt 8 évben a zsűri egyik felelős tagjaként volt szerencsém végig követni a versenyt. Az elején még az ergonomikus bútoroké és az ergonomikus  kialakításé volt a főszerep. Az idő előrehaladtával azonban egyre magasabb színvonalú irodák neveztek, és gyakorlatilag alapvetővé vált az ergonómia. Megfigyelhető, hogy egyre többen bevonják a munkavállalókat a kialakítás folyamatába, tehát gyakran ők maguk választják ki a bútoraikat, a kávézójuk designját vagy akár a tárgyalók, kommunikációs szobák vagy pihenő terek megjelenését. Egyre jellemzőbb az is, hogy a szervezeti kultúrához igazítják az irodát.

2. Októberben tíznapos fesztivál keretében zajlik az Office Week, és ellátogathatsz többek között az OfficeXPO interior dizájn kiállításra is. Mire lehet jó egy irodavásár? 

A legfontosabb mindenképpen a szemléletformálás és az edukáció. Izgalmas előadásokon vehetnek majd részt az érdeklődők, és inspirációt kaphatnak a korábbi nyertes irodák meglátogatása során.

3. Mit szeretsz nagyon és mit kevésbé az irodádban? Mi a kedvenc tárgyad, bútorod, tered a munkahelyeden?

A kedvenc tárgyam az irodámban a munkaszékem, ergonómusként nem meglepő :) , egy nagyon ergonómikus, kényelmes Hawort szék. Az első pillanattól fogva imádok benne ülni.

Amit pedig kevésbé szeretek, az a konyha. Nagyon sok időt töltünk itt együtt a kollégáimmal, mint az egyik legfontosabb közösségi térben. Az Év Irodája zsűritagjaként rengeteg szép és inspiratív megoldást láttam. Jó lenne, ha egyszer például a Dealogic New York-i kávézójához hasonlító teakonyhák lenne :)

4. Ha tehetnéd, hol dolgoznál 20 év múlva? Egy űrhajóban a Föld körül, a Mátrixban, egy önellátó felhőkarcolóban vagy egy trópusi szigeten az óceán közepén?

Minden évben az egyik legizgalmasabb és leginspiratívabb időszak Az Év Irodája bejárás. A verseny után mindig elgondolkodom, hogy én hol dolgoznék szívesen. A jövőben a helyfüggetlen munkavégzés nagy változást fog hozni az irodák életében. Sokan mondják, hogy "meg fognak szűnni" az irodák, szerintem  azonban csak átalakulnak. Én 2039-ben a legkényelmesebb székben és legergonomikusabb számítógép eszközökön szeretnék dolgozni, egy olyan helyszínen amelyet  Az Év Irodája verseny legmenőbb irodáinak kialakításából gyúrtak össze.

Csatlakozz az Office Week és az OfficeXPO Facebook-oldalához, hogy ne maradj le semmiről!