A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Milyen irodai élet vár ránk a karantén után?

Az Amerikai Járványügy 2019-ben egy emberre nem veszélyes, de fertőző vírusról készített kutatást egy New York-i  irodaházban. Egy liftgombot fertőztek meg és kimutatták, hogy két óra leforgása alatt az emberek 60%-a megfertőződött. Nehéz elhinni, hogy ilyen gyorsan a munkahelyünk lehet a következő gócpont. Hogyan akadályozzuk meg ezt a mi irodánkban? Milyen lesz az irodai életünk a visszatérés után és milyen funkciót fog betölteni az iroda a jövőben? Ezeket a provokatív, de annál fontosabb kérdéseket járják körbe Az Év Irodája szervezői és a HR Fest csapata a közös “Munka-HELY jövője” nevű online konferenciájukon május 20-án.

A modern munkakultúra történetében eddig példátlan helyzetbe csöppentünk a globális járványhelyzet miatt. Természetesen minden szereplőt érdekel, hogy meddig tart ez az állapot és mi várható a koronavírus után. Éppen ezért az irodaszektorban úttörő Az Év Irodája verseny és a HR szakma világítótornyaként ismert HR Fest szervezői közös online konferenciát rendeznek május 20-án. A két csapat egyesített erővel kínál kézzel fogható megoldásokat, valódi tanácsokat a piaci szereplőket megmozgató szakmai kérdésekre, hogy felkészítsen minket az irodai élet jövőjére és az irodába való visszatérésre.

Az eseményen két virtuális teremben követhetjük majd a HR és az irodapiaci kérdéseket körüljáró előadásokat, melyekből kiderül például, hogy mi lesz a home office után, illetve visszatérünk-e a saját munkahelyünkre, vagy közösségi irodákban fogunk dolgozni. Egyáltalán mi lesz a korábbi munkaterületünk funkciója, és mekkora helyre lesz szükségünk? 

Az irodai életünk változtatja meg a munkahelyünket vagy az irodánk alakítja majd a vezetői feladatokat, a munkavállalói élményt? A Hack the Future of HR kérdéseit is feszegetjük, mi vár a munkára és a HR-esekre a jövőben? Milyen kérdéseket vet majd fel a visszatérés, segíti-e a fizikai tér a hatékony munkaszervezést? Mekkora előnyhöz juttatnak egy vállalatot az egészséges vagy családbarát kezdeményezések? Be kell-e rendezkednünk a több helyszíni munkavégzésre, hogyan szervezzük az irodai és a távoli munkát egyszerre? Milyen stratégiát válasszunk az irodai visszaintegrációra?

Arról is szó esik majd, hogy milyen légtechnikai és egészségügyi feltételeket kell megteremtenünk a munkahelyeken, valamint a hazánkban még kevésbé elterjedt corporate coworkingben és az agilis irodában rejlő lehetőségekkel is megismerkedhetünk. Ezen kívül hallhatunk még az open office, a közösségi terek és a közösségi irodák jövőjéről, vagy egy újabb fertőzés veszélyének megelőzéséről is. 

Természetesen nem maradhatnak ki az intelligens épületautomatizálási rendszerek, illetve az egészséges terek kialakítását támogató proptech megoldások sem. Az irodapiaci és HR szakértőkön kívül az idei Az Év Irodája verseny győztes cégei is megszólalnak, és bemutatják: ők hogyan tervezték meg a díjnyertes irodájukat és hogyan fognak változtatni a járványhelyzet után. Olyan cégek vezetői fognak előadást tartani, mint a Magyar Telekom, a TransferWise, az All You Can Move, a Tetrapak, a Microsoft vagy az ingatlan.com.

A weboldalon itt lehet megtekinteni a programot, előadókat és korlátozott számban lehet regisztrálni az online eseményre.