A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Mire jó az év íróasztala? Mi most megmondjuk!

Mire jó egy íróasztal? Tehetnénk fel a triviális kérdést, hiszen a válasz egyszerűnek tűnik. Pedig nem. Íme a választék! Válasszatok ti is! De gyorsan! Nevezési határidő: június 30. Szavazás pedig július 1-jétől indul Az Év Íróasztala versenyen.

Lehet rá támaszkodni – kézzel, lábbal, térddel.

Lehet rácsüccsenni – egyedül, ketten, többen. Fenékkel, combbal. Lapockával nem.

Lehet rajta írni, firkálni, jegyzetelni, pötyögni, mobilálni, laptopozni, PC-zni, táblagépezni.

Lehet rajta monitort elhelyezni, majd arrébb tenni, aztán visszatenni, aztán pótcselekvésként ide-oda tenni, majd virtuális játékokba bonyolódni, civilizációépítő programokba nyakig merülni.

Lehet rajta enni, inni, egyszerre akár mindkettőt is. És egyiket sem. Csak korgó gyomorral arra gondolni. Vagy fogyókúrázni.

Lehet rajta olvasni, elmerülni, álmodozni, a trópusokon heverni a hófehér óceánparton.

Lehet rádőlve aludni, hortyogni, horkolni, szuszogni.

Lehet könyökkel, alkarral, fejjel, üleppel rátámaszkodva brainstormingolni, kreatív ötleteken agyalni, megváltani a világot, heurékát motyogni, a főnöknél jó pontokat szerezni, vagy legyinteni, hogy a kákán mindig talál csomót. Mert van neki sok.

Lehet ráhasalva mesés bónuszokon agyalni, a főnököt szidni, saját kvalitásainkat az égbe emelni, és a főnök helyébe képzelni magunkat.

Lehet a társaságában decens szalonmosolyt megengedve azon töprengeni, hogy a karrierünk hogyan halad szuperszonikus sebességgel előre, és már most lehet a vezérigazgatói szobában tervezgetni a süppedős bőrfotel márkáját.

Lehet fölötte levitálni, mikor a plafon felé emelkedve azon gondolkodunk, hogy mi vagyunk itt a királyok, és ha nem lennénk, összeomlott volna már ez az egész kupleráj, alias munkahelyünk.

Lehet a titkárnőt, hősszerelmes kolleginát, mezei munkatársakat és madarakat arra kérni, hogy oda tegyék le a kávét, kólát, ásványvizet, kínai kaját, thai tésztát, pizzát, párolt zöldséget, marhapörköltet, sört, bort, pálinkát. Ebben a sorrendben. Vagy nem ebben a sorrendben.

Lehet a takarítókat szidni, ha a szemünket az asztal széléhez helyezzük, és a pohártalp nyomát fitymáljuk. Illetve porcicákat is hajkurászhatunk, miközben azt hazudjuk, hogy a szürkeállományunkat Poirot-i magasságokban tornáztatjuk.

És azt hallottuk, bár talán csak alattomos pletyka, hogy lehet rajta akár még dolgozni is.

Ki tudja?

Önök biztosan!!

Úgyhogy nagyon gyorsan küldje mindenki azokat a fényképeket!

Részletek az irodablog.hu oldalon. Itt már egy csomó érdekes íróasztalt is górcső alá vehetünk.