A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Mitől különleges a Telekom új székháza? - villáminterjú Beck Márton kommunikációs szakértővel

A Telekom új székháza 100 ezer m2-es területével az elmúlt évek legnagyobb ingatlanfejlesztése Budapesten. De mit tud vajon a hatalmas ingatlan, milyen munkakultúrát rejt falai között a főváros egyik új ikonikus épülete, Budapest új keleti városkapuja? Beck Mártont, a székház-projekt kommunikációs vezetőjét kérdeztük. A témáról részletesen beszélgetnek a szakértők az OfficeUP konferencián.

– Miért annyira különleges ez az épület azon kívül, hogy hatalmas és a városképet is jelentősen befolyásolja?

– Jól mutatja a projekt volumenét, hogy az itt dolgozók számossága alapján a székház lenne Magyarország 200. legnagyobb települése, ugyanakkor többről van szó egy „mezei” ingatlanfejlesztésnél, hiszen a cégnél az új épületbe költözés katalizálta az egységes kultúra, a 21. századi munkamódszerek megteremtését. Az új székház felszereltsége, térkialakítása és az itt bevezetett munkamódszerek tökéletesen megfelelnek a legújabb trendeknek, és méltó módon tükrözik a vezető hazai ICT cég értékeit, ami employer branding szempontból is új lehetőségeket nyitott a Telekom és a T-Systems számára.

– Milyen pozitívumokat, illetve eredményeket remél a vállalat az új székhelytől, a 21. századi munkakultúra meghonosításától?

– Ez az első alkalom a Telekom és T-Systems történelmében, hogy – az ügyfélszolgálatos kollégákat leszámítva – az irodai környezetben dolgozók ugyanazon a telephelyen töltik a napjaikat, ami ekkora embertömegnél kivételes lehetőséget teremt az itt dolgozó 4500 kollégának, új szintre emeli a vállalaton belüli együttműködést. A feladat összetettségét és komplexitását jól érzékelteti, hogy csak az új infrastruktúra használatára történő felkészítés és a munkamódszerek meghonosítása több éven keresztül zajlott.

– Ön mit vár az OfficeUp konferenciától, ahol a székház-projektben résztvevő szereplők osztják meg a véleményüket?

– Ahogy említettem is, a székház megépülése egy nagyon hosszú munka eredménye volt az ötlettől kezdve a tervezésen és kivitelezésen át egészen a beköltözésig, az eszközök installálásáig, normarendszerek meghonosításáig, amely során az egyes részfolyamatok szereplői eltérően látták a projektet. Kíváncsi vagyok, hogy mások hogyan élték meg ezt a több éves szimbiózist, illetve mi látszik a színfalak előtt.

+++

 A február 20-án megrendezésre kerülő OfficeUP irodakonferencia egyik témája: Telekom székház projekt - az igénytől a megvalósulásig.

Résztvevők: moderátor: Dr. Würsching Péter MRICS, béerbadási vezető, JLL; Beck Márton, kommunikációs vezető, Telekom székház projekt; Tímár Tünde - HR szervezetfejlesztő és változáskezelő specialista, Telekom; Csanki Bea - ingatlanfejlesztési menedzser, Magyar Telekom; Schőmer Norbert - vezérigazgató-helyettes, Wing; Ladányi Viktória - ügyvezető partner, Tiba Stúdió.

Itt olvashatunk részletesen az OfficeUp konferenciáról.

Fotó: Az Év Irodája