A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Már javában épül a Millennium Gardens irodakomplexum

A TriGranit hivatalosan is elindította a Millennium Gardens irodakomplexum fejlesztését. A tervek szerint 2020-ban adják át a kétszárnyas épületet, amely 37 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel várja majd a bérlőket, miközben a Millennium Városközpont is teljesen kiépül.

Ünnepélyes keretek között került sor a Millennium Gardens irodakomplexum alapkőletételére, az építkezés már javában zajlik, és a tervek szerint 2020-ban be is költözhetnek a bérlők a 37 ezer négyzetméteres komplexumba. Az épület illeszkedik majd a Millennium Városközpont szellős, parkosított környezetéhez, és a tervezett Kongresszusi Központ mellett az ezredforduló idején elkezdett új városnegyed befejező fejlesztéseként fog bevonulni a budapesti várostörténetbe.

Az eseményen Bácskai János, Ferencváros polgármestere elmondta, hogy kiváló együttműködés alakult ki az önkormányzat és a TriGranit között immár csaknem húsz éve, hiszen az ezredforduló idején indult el a Millennium Városközpont fejlesztése, és a remények szerint néhány éven belül be is fejeződik. A minőségi munkát igazolja, hogy mind Ferencváros, mind a TriGranit 2-2 FIABCI-díjat besöpört a fejlesztések kapcsán.

Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy az új irodaház egy álom beteljesülése, hiszen Demján Sándor még 1999-ben álmodta meg az új városnegyedet, és egy-két év múlva teljesen el is készülhet a Millennium City Center. Büszkék arra, hogy a 12 hektáros fejlesztési területen 360 ezer m2-nyi beruházás valósult meg, miközben mintegy 5 hektárnyi zöld szolgálja az itt dolgozók és a környéken élők rekreációs igényeit, így a Dunával együtt egy valóban élhető városnegyedről beszélhetünk. Az ezredforduló előtt még csak egy rossz állapotú pályaudvar állt itt, ma pedig Budapest egyik legdinamikusabb negyedében vagyunk, tette hozzá.

Szabó Tamás építész, a terveket készítő Finta Stúdió munkatársa elmondta, hogy a jövőnek szeretnének építeni, ezért az ingatlan homlokzati elemeit és a belső elrendezést úgy tervezték meg, hogy azok később is modern és élhető tereket biztosítsanak majd az itt dolgozóknak. Kitért arra is, hogy a Millennium Városközpont fejlesztése, ahol legutóbb a 2011-ben átadott K&H székházat tervezték, jól illeszkedik Budapest várostörténetébe. Hiszen a főváros a városfal eredeti vonalának megfelelően sugarasan fejlődött az évszázadok alatt, és most szintén ugyanezen sugarak mentén kerül sor az újabb fejlesztések megvalósítására, illetve a rehabilitációs projektekre. Ebbe a vonulatba illeszkedik a Millennium Városközpont is a Duna mentén.

A Millennium Gardens a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház és a K&H székház szomszédságában, közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el, gyönyörű panorámát kínálva leendő bérlőinek. A Finta Stúdió egy modern formavilágú, teljes üvegfelületű kétszárnyas épületegyüttest álmodott meg, amelyet a földszint fölött egy impozáns üveghíd köt össze. Az egyes szintek közötti és oldalak mentén húzódó fehér penge-elemek nem csupán egyedivé teszik a négy oldalú üveg homlokzatot, de egyedi dinamikát és egyben letisztultságot is kölcsönöznek az épületnek. Ez a design-megoldás a természetes árnyékolást és komfortérzetet is segíti, összhangban az épület energiatakarékos működésével.

A 10 emeletes épületben a legújabb városhasználati trendeknek megfelelően több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártároló létesül zuhanyzókkal és öltözőkkel. A környezettudatosság jegyében az irodaépület elektromosautó-töltőhelyekkel is rendelkezik majd. A kikapcsolódást, a munka és a magánélet közötti megfelelőbb egyensúly előmozdítását, valamint az alternatív helyen történő munkavégzést támogatja a tágas, vízfelülettel is rendelkező zöld belső udvar, ami közösségi térként és találkozóhelyként is funkcionál majd, és ahol ebédjüket is elfogyaszthatják a dolgozók.

A földszinti zöld és nyitott terek a gyalogosok számára is elérhetőek lesznek, a tetőn kiépítésre kerülő nagyméretű kert viszont kizárólag az itt dolgozók kényelmét szolgálja. Az irodaház földszintjén helyet kap egy 300 fős étterem is további szolgáltatóegységekkel együtt. Az épület tervezése során a fejlesztő TriGranit a fenntarthatósági szempontokat figyelembe vevő, modern építészeti megoldásokat használt. Az épülethez már a tervezési fázisban a BREEAM ’Nagyon jó’ minősítés figyelembevételével készültek a tervek.