A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Munkahelyi közösségi tér, ahol mindig igazi bárhangulat uralkodik

A Pyxis Nautica Építésziroda egy igazi közösségi teret tervezett a POSSIBLE digitális ügynökségnek, ahol a céges megbeszélések és prezentációk ugyanúgy helyet kapnak, mint a sörözés, a kávézás vagy épp a stresszoldás az Arcade retro külsejű játékgéppel.

A Pyxis Nautica tervezőcsapatát 2017 őszén kérte fel a POSSIBLE, hogy tervezzék át, tegyék jobbá és élhetőbbé irodájukat. Az átalakítás első üteme egy multifunkciós közösségi tér kialakítása volt. A mintegy 20 éve fennálló, magyar alapítású cég elsősorban digitalis platformok, web,mobil, UI/UX technológiák fejlesztésével foglalkozik. A vezetőség mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy kreatív, problémamegoldó, művész, fejlesztő és innovátor munkavállalóik, akik világvezető márkáknak dolgoznak Budapestről, jól érezzék magukat a munkahelyükön. A POSSIBLE irodáinak az eredetileg 1914 és 1918 között épült, eredetileg katonai egyenruhagyárnak tervezett Dorottya Udvar ad otthont, melyet 2002-ben alakítottak át irodaházzá. Az épületet nagy belmagasságú, egybefüggő terek jellemzik, melynek középtengelyében kapott helyet a POSSIBLE budapesti központja. Korábban a vezetői irodák helyezkedtek el a nagyméretű üvegablakok mellett, ahonnan szép kilátás nyílik az irodaház belső udvarára. A cég vezetése elképesztő gesztussal feláldozta irodáit annak érdekében, hogy az átalakítás előtti sötét és zsúfolt étkezőt kinyitva a homlokzat felé, szellős és világos közösségi tér jöjjön létre.

A koncepció egyedi jellegét, és a cég szabad gondolkodásmódját az is jelzi, hogy a multifunkciós tér origóját a sörcsap alkotja, amely köré szerveződnek a különböző funkcióknak megfelelő térrészek. Természetesen a munkatársak mértékkel söröznek, ebédhez megisznak egy-egy pohárral vagy munka után a barátokkal. Monori László, a Pyxis Nautica egyik tervezője hangsúlyozta, hogy az egyes térrészeket elsősorban a berendezéssel, másrészt a burkolatokkal és álmennyezeti megoldásokkal különböztették meg, valamint eltérő világítást használtak. A bőségesen beáramló természetes fény mellett általános világításként a Tubo lámpát alkalmazták, amely 360 fokban világít mindenfelé, és emellé helyezték el a helyi fényforrásokat, egyes részeken kávéházi hangulatot teremtve, máshol apróbb fényekkel megvilágítva az intimebb részeket.

Három zónát neon feliratokkal is elláttak, így a „Söröző-Borozó”, a „Presszó” és az „Arcade” kijelöli az egyes helyszíneket. A Presszó kis asztalainál lehet kávézni, ebédelni vagy kisebb megbeszéléseket folytatni, a prezentációkat pedig a monitorral ellátott magas asztalnál lehet megtartani az Arper kényelmes Aava bárszékein. A lazító sarok igazán otthonos hatást kelt a hatalmas ablakok párkánya mellett elhelyezett szófákkal, vagy a True Design pihenésre hívogató forgó és hintázó Arca foteleivel. A multifunkciós térben 2-12 fős megbeszélések, és akár 80-100 fős rendezvények is megtarthatók, így minden munkatárs számára van elég hely a céges eseményeken. Tótszabó Tamás építész azt emelte ki, hogy a tervezési folyamat kezdetén ők visszafogottabb koncepciót mutattak be, viszont a POSSIBLE munkatársai tevékenységük miatt egy sokkal vibrálóbb, intenzívebb képi világhoz szoktak
hozzá.

A végeredmény a kettő kompromisszumából született meg, hiszen hosszú távon a harmonikus és nyugodt felületek szükségesek ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát az irodában, viszont a vibráló világ is megjelenhet a képernyőkön, amelyekre ki tudnak tenni digitális tartalmakat. A tér egyes elemei, így a kávézó rész, az Arcade játékgép retro külseje újraértelmezik a 90-es éveket, felidézve a mai 40-es korosztály fiatalkori emlékeit. Az egész tér azonban elegáns, friss és vidám arculatot tükröz, ahol a munkatársak jól érzik magukat és munkaidő után is szívesen meghívják családtagjaikat, barátaikat.

Az Arper Aava székeit, a True Design Arca foteleit és az Actiu Tabula asztalokat az Europa Design
szállította.

 

Fotó: Jaksa Bálint
Közösségi tér sörcsappal: POSSIBLE