A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Munkahelyi wanderlust

A Traveland irodája – nevéhez hűen – igencsak kalandosra sikeredett! Ilyen egy iroda, ahol a napi 8-10 óra munka helyett 8-10 óra élmény vár!

A São Paulo-i iroda minden egyes szegletét az utazás élménye lengi körbe – dekorációs elemek a lehető legtöbb elemet sorakoztatják fel az irodában. Például az egyik falon található egy parafatérkép, ahol jelölhetik a munkatársak, hol jártak már a világban. Egy másik falfelületen egy reptéri járatok indulását jelző tábla látható. Szintén egy másik falon többszáz papucs látható – hiszen ezekre a darabokra mindegyik utazás alkalmával szükség van. A plafont sem hagyták ki a sorból, az egyik tárgyalóban lévő függesztett lámpák apró földgömbökre utalnak. A közösségi területeken a mennyezeten hatalmas útlevélbélyegző pecsétek díszelegnek, de több helyen találkozni hosszúsági és szélességi fokok illusztrációival is. A központi közösségi térben egy totem kapott helyet tele úticélokkal, melyek azt jelzik, hogy az adott város milyen messze van az irodától.

A kávézóban is érezhetőek az utalások, egy vasútállomásra emlékeztet, ugyanis ugyanolyan típusú csempéket helyeztek a falra, mint amilyet a régi párizsi vagy londoni metróállomásokon használnak. A Wanderlust (azaz „utazási vágy”) jelzés itt egyúttal a képzeletbeli metróállomás nevét testesíti meg – plusz utalás a mennyezeten rögzített neoncsőrendszer, mely São Paulo metrótérképére utal. Az iroda kialakításánál az alapkoncepció az volt, hogy a korábbi fix munkaállomásokat megszüntették, és a helyébe más rendszert kezdtek el alkalmazni. Ennek lényege, hogy a szoros együttműködést igénylő csapatokat egymás közelébe rakták, ám a csoporton belül nem jelölték ki, hogy kinek melyik asztalnál kell ülnie – mindenki ott dolgozik, ahol jól esik. Többek között emiatt is van több közösségi tér is az irodában, hogy a munka a break out terekben se álljon meg.