A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

MUSE – A közösség, ahová te is tartozol

Bár még csak egy hónapja nyitott meg az iroda, már a szeptemberük teljesen tele volt workshopokkal, meetingekkel, coworkerekkel és különféle programokkal. A MUSE eklektikus dizájnja egészen extrém arculatot teremt, itt a kétkezi munka és a barokkos elemek jól megférnek egymás mellett, ahogyan a különböző szektorban dolgozó digitális nomádok is.

A MUSE Budapest szívében, a Szent István körút egyik bérházában található. 120 négyzetméteren összesen három helyiségben mehet a munka, vagyis négyben, ha belevesszük az egyedi kovácsoltvas galériát, amit a nagy belmagasságnak köszönhetően a legnagyobb teremből alakítottak ki. Itt fent, a galérián különféle ülőalkalmatosság várja a pihenni vágyókat, fotelek, puffok, ki mit szeretne, ráadásul egy zöldfal teszi igazán különlegessé a helyet. Plusz pont, hogy ebből a helyiségből nyílik egy erkély, ahonnan bárki megcsodálhatja a Vígszínház patinás épületét és a budai hegyeket is. A „nagyszobában” folyhat a coworking munka egy része, de rendezvények megtartására is jó adottságokkal bír, összesen 30-40 fő fér el kényelmesen, a galéria alatt található teakonyha miatt pedig a kávéért sem kell messzire menni. A szoba egyik ékköve a korábbi lakóktól hátra hagyott csillár, mely a régi időket hozza vissza. Az irodai bútorok modern, minimalista stílusban tündökölnek, azonban a helyiség többi része a nagypolgári, klasszikus stílust kelti életre. Ez a stílustalálkozás valami egészen újat hozott létre, ami – az eddigi tapasztalatok szerint – ösztönzőleg hat a munkára is.

„Nem egy hagyományos irodát szerettünk volna létrehozni, hanem egy alkotóteret, ahová vonzzuk a kreatív embereket. Úgy tűnik, bevált a dolog és valóban mindenkit inspirál a hely.” – mondja Mekis Dániel, a tulajdonos. Ő maga egyébként szabadidejében zeneszerzéssel foglalkozik, szereti az ingergazdag környezetet, azt vallja, attól sokkal jobban mennek az alkotási folyamatok. Az egész irodát azt teszi otthonosabbá, hogy ő és édesapja keze munkáját dicsérik egyes elemek – például a stukkókat és az asztallapokat is ők ketten csinálták, a hely kialakításába szívüket-lelküket beletették.

A másik coworkinges szoba egészen más világba kalauzol el, itt trópusi hangulat uralkodik, melyről a szörfdeszka és egy egész falat betöltő paradicsomi kép gondoskodik. A harmadik különálló helyiség egy 16 fős tárgyaló, ahol szintén kis teakonyha és zuhanyzós mosdó várja a csapatokat – ráadásul az a jó benne, hogy az előszobából egyenes út vezet ide, így nem kell a coworkingeseken átmászni egy meeting miatt.

Ha valaki nem eseményt szeretne itt tartani, hanem coworking jelleggel dolgozna valamelyik szobában, az napra, hétre vagy hónapra bérelhet munkaállomást. Korosztálytól és szakmától függetlenül mindenkit várnak szeretettel, van már esküvőidizájn-tervező csapat és fejlesztők is, de bárki betérhet, aki egy kis inspirációra és remek hangulatra vágyik.