A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Na ezért érdemes Londonban dolgozni! Majális, dzsembori, kúlság

A HOK nemzetközi építésziroda londoni irodája az első LEED Gold minősítést érte el ebben a kategóriában az Egyesült királyságban.

Az 1955-ben alapított HOK igazi globális építésziroda, hiszen 3 kontinensen 24 irodájukban 1600 munkatárs dolgozik. A londoni jelenlétük mellett a Távol-Keletre és Észak-Amerikára összpontosítanak, eddigi pályafutásuk alatt – mondanunk sem kell – számos díjat is besöpörtek. A londoni irodájukat a BREEAM minősítésű Qube irodaházban rendezték be, ahol az átrium kínálta lehetőségeket is hasznosították, így egy igazán eredeti munkahelyi környezetet hoztak létre. Az új cégközpont az előző irodájánál kisebb alapterületű, ugyanakkor hatékonyabb elrendezésű munkahelyet jelent, amely az együttműködő munkakultúrát kitűnően támogatja. A lokáció, vagyis a 2007-ben átadott Qube egyébként egy kisebb, mintegy 10 ezer négyzetméter összalapterületű irodaház a West Enden, ahol a recepció egyediségét Ian Davenport csaknem 15 méteres festménye biztosítja.

Az 1850 négyzetméteres iroda az együttműködésre ösztönzi a munkatársakat, miközben a látogatók bepillantást nyerhetnek, hogy a tervezési folyamat miféle munkafázisokból áll. Ekképpen egy bemutatóteremként is funkcionál az ügyfelek számára. A dinamikus teret a rugalmas pihenő- és konferenciaegységek jellemzik. A nagy átrium az iroda centrális eleme, úgyis mondhatnánk, hogy a szíve, amely megfelelő terepet kínál az informális megbeszéléseknek vagy éppen nagyobb rendezvényeknek, valamint „párbeszédet” folytat a környezetében kialakított munkaállomásokkal is. Ez a különleges kialakítás a szakértők és médiumok elismerését is kivívta, nem véletlenül az inc.com 2011-ben „A világ legkúlabb irodái” sorozatában is szerepeltette.

A számos ablak több természetes fényt enged be az irodába, amely egyrészt csökkenti az energiafelhasználást, másrészt a munkakörnyezetben kellemes miliőt teremt. A sokszínűség pedig kohéziót és könnyedséget biztosít a munkahely számára. Mindemellett nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóság hangsúlyozására. A tervezés szűk költségvetése ellenére ez volt ugyanis az első LEED Gold minősítésű iroda az Egyesült királyságban. A napfény kiemelt hasznosítása mellett a fenntartható stratégia az anyagok hatékony használatát és a fenntartható munkahelyi kultúra ösztönzését tartja szem előtt. De nem utolsósorban emeljük ki az átrium padlóját borító zöld pázsitot, amelyen úgy pihengetnek a munkatársak, mintha csak egy brightoni kirándulás során a tengerpart fantasztikus panorámában gyönyörködnének. Majális, rántott hús, saláta, mi kell még. Jó kis angol piknik mindenkinek. És ha valaki innen elpályázik, a szlogen mindig megmarad számára: „csak az a szép zöld gyep, csak az ne hiányozna.”