A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Na, már megint egy Microsoft iroda – és ez is nagyon cool, mint a többi!

Nem telik el hét anélkül, hogy ne lehessen beszámolni a Microsoft egyik új irodájáról, beruházásáról, bővítéséről. Most a kolumbiai, Bogotában található irodájukat vesszük górcső alá.

A 800 négyzetméteren található iroda hozza a már megszokott színvonalat: magas minőségű anyagok, jól kitalált terek és dolgozóbarát funkciók. Az iroda arculatát maga Kolumbia és az ország kulturális sokszínűsége ihlette, ami legalább annyira sokoldalú, mint a vállalat. Éppen ezért öt nagyobb „jelenet” mentén ismerhetik meg jobban a látogatók a vidéket és a Microsoft vállalati kultúráját. A Sierra Nevada-i napfelkelte színvilága elegyedik a Karib térség anyagaival és az Andok-hegység formavilágával. A sok természeti utalás azonban nem viszi el túlságosan bohém irányba a stílust, hanem ügyesen megmaradt a szokásos letisztult és modern irányvonalnál. Természetesen mindezek az elemek a legjobb technológiákkal és a legújabb irodai trendekkel kiegészítve alkotják a Microsoft irodáját. Rengeteg faanyagot használtak, a burkolatok a padlótól a plafonig, a lámpatestek, a szekrények, a fali díszítőelemek, egyszóval minden különleges faborítást kapott. A terek hozzák a vállalattól már megszokott, nagy, multifunkcionális tereket, melyeket kifejezetten csoportos munkavégzésre terveztek. Így például a munkatársak kényelmesen dolgozhatnak az étkezőben is, a tárgyalóban található pihenőben pedig bármikor ejtőzhetnek egy kicsit.