A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Neked a miniszterelnöknél is jobb íróasztalod van?

Az Év Íróasztala versenyre tudomásunk szerint nem királyok és hadvezérek íróasztalait küldték be a lelkes pályázók, de ha nem vigyázunk, akkor egy-két nagyágyút kifoghatunk.

Csodálva nézegetjük a régi idők íróasztalait a régi idők dolgozószobáiban. Elhagyott kastélyokban, kúriákban, palotákban és nagypolgári lakásokban terpeszkednek, mi több pöffeszkednek a míves, faragott, reneszánsz, barokk, klasszicista, biedermeier és modernista íróasztalok, hogy rajtuk a géniuszok, művészek és politikusok papírra vethessék gondolataikat. Anno világirodalmi remekművek születtek az asztaloknál, később világháborúkat kirobbantó hadüzeneteket írtak alá a méltóságos faragványokon, ma pedig dolgozó emberek avagy milliárdosok ülnek asztali számítógépeik és laptopjaik előtt. De nézzük, hogy Az Év Íróasztala verseny első – Design – kategóriában beküldött pályázatok között miféle szerzetekre bukkanunk. Ne felejtsük, minden hónapban új kategóriában új asztalokat lehet beküldeni és lájkolni! A visszaszámlálás elkezdődött, a szavazás elindult!

OV asztala

Bár a miniszterelnök – egyelőre – sajnálatos módon nem indult a versenyen, azért nézzük csak meg az íróasztalát. Füzetek súlya alatt recseg-ropog. Államadóság, hiánycélok, deficit, szociális kiadások satöbbi satöbbi. Szóval van gondja elég.

Zenerajongó

Belebotlottunk egy zenerajongó asztalba is. Abszolút hallását vagy nem hallását azzal jelzi, hogy egy mini szintit tárol a szélén.

Klasszikus

A kovácsoltvas lábazat jelzi, hogy némely íróasztal klasszikus műveltséggel is rendelkezik, és a görög-római kultúrát nem csak, hogy beszívja magába, hanem fokozva az élvezeteket, jobb oldalról sörrel, bal oldalról pálinkával öblíti le.

Vintázs

Igazi családi örökségről beszélhetünk, hiszen az ősök velünk vannak mindörökké. Egy igazi békebeli asztal, aki ha beszélni tudna, sokat mesélhetne.

Dark

Nem tudjuk, hogy eme íróasztal kapcsolatban van-e Darth Vader nagyúr sötét erejével, vagy szereti-e hallgatni a skandináv black metalt, mindenesetre a fekete nem csak öltöztet, hanem eleganciát is kölcsönöz.

Faligrafikus

Ilyen fali grafika mellett minden íróasztal kúl, napjai adrenalinfelhőben telnek, csak ránéz a falra, és turbósebességbe kapcsolnak a dolgok, bármit is tároljon asztallapján.

A többit meg mindenki nézze meg magának az irodablog.hu/azeviroasztala oldalon.

+++

Utóiratban egy híres asztal a régmúltból:

Világháborús veterán

Íme Ferenc József asztala a Bad Ischl-i császári kastélyban, ahol aláírta a hadüzenetet Szerbiának, ezzel kirobbantotta az első világháborút – ennek 100. évfordulójára emlékezünk 2014-ben.