A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Nem szeretik a munkavállalók a repi ajándékokat az év végén

Tízezer forint alatt költenek a cégek a dolgozók karácsonyi ajándékaira, már ha egyáltalán van ilyen a munkahelyen. A leggyakoribb ünnepi szokások az évzáró vacsora és parti, a logózott használati tárgyak, a fogyasztási cikkekből összeállított ajándékkosarak és az ajándékkártyák. A meglepetések beszerzése többnyire az utolsó pillanatban esedékes, a cégek 40 százaléka decemberre hagyja ezt a lépést. A magyar céges ajándékozási szokásokat mérte fel a KártyaPláza.hu. 

Többnyire tízezer forint alatti meglepetéssel kedveskednek munkavállalóik számára azok a cégek, ahol szokás az év végi ajándékozás – derült ki a KártyaPláza.hu felméréséből, melyet munkavállalók és munkáltatók körében végeztek. A kutatás szerint főként a 100 fős vagy nagyobb vállalatoknál jellemző a karácsonyi ajándékozás vagy jutalmazás, esetleg a kettő együtt. A legelterjedtebb repik sorát a logózott bögrék és tollak vezetik. „Második a sorban a fogyasztási cikkekből összeállított csomag, míg a harmadik helyen az ajándékkártyák és -utalványok szerepelnek” – ismertette a részleteket Zettisch Róbert, a KártyaPláza.hu ügyvezetője. A webáruház adatai szerint a cégek szolgáltatásokat és élményeket nyújtó, illetve az ismert márkák utalványait keresik a leginkább. Egyre jobban terjed egyébként a tárgyi ajándékozás helyett a jótékonykodás is. „Egy a felmérésben részt vevő vállalat például egy árva kisgyereknek keresett családot” – mondta az ügyvezető.

A kutatás alapján a munkavállalók a szabadon beváltható ajándékkártyáknak örülnek a legjobban, de szabadulószobát, főzőestet vagy tanfolyamot és egyéb közös programlehetőséget is szívesen fogadnak az év végén. A legrosszabb ajándékok sorát a haszontalan dísztárgyak, textíliák és édességek vezetik. A felmérés szerint a legtöbb helyen a beszerzési vagy a HR osztály illetékes kollégája felel a karácsonyi ajándékok biztosításáért, néhol viszont ez a felsővezetés feladata. A legtöbben persze az utolsó pillanatra hagyják a meglepetések beszerzését, a munkáltatók 40 százaléka decemberben dönt és vásárol. „Sokkal kevesebben vannak az előrelátók, a kutatásunkban részt vevő cégek harmada novemberben, negyede pedig az első őszi hónapokban bonyolítja le a karácsonyi ajándék megvételét” – árulta el Zettisch Róbert.

A karácsonyi csomag hozzájárul a munkavállaló elégedettségéhez?
Tíz vállalatból kilenc méri valamilyen formában munkavállalói elégedettségét. A munkáltatók szerint ez utóbbira pozitív hatással lehet az év végi köszönetnyilvánítás, a jutalom vagy bónusz, de akár az év végi buli, vacsora is. A KártyaPláza.hu felmérése szerint ezzel a munkavállalók is egyetértenek. Minden második dolgozó vallja, hogy a tárgyi ajándék is nagyban hozzájárul az elégedettségéhez. „Persze előfordul, hogy minden igyekezet ellenére a céges karácsony rosszul sül el. Egy multinacionális vállalat dolgozójának beszámolója szerint a cég a munkatársakat igényes és drága bőrpénztárcával lepte meg, ugyanakkor az év végi bónuszok kiosztása elmaradt” – mondta az ügyvezető.

 

A legnépszerűbb ajándékkártya-kategóriák, amit a cégek keresnek karácsonyra:


- éttermek
- könyv
- óra
- masszázs
- bor, borászat
- szépségápolás
- utazás
- sportos élmények
- ruházat