A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Nem unják még? Újabb ikonikus városközpont Szöulban

Reneszánsz és katalizátor ? ezzel a kettős céllal épült Szöul új városközpontja, a D-Cube City. Ikonikus épületek, irodák, bevásárlóközpont és lakótornyok.

Miközben Európa a válsággal küszködik, Ázsiában hihetetlen projekteket húznak fel. Íme egy újabb építészeti csoda, megint csak az űrállomás kifejezés jut az eszünkbe, hiszen nem is lehet másként értelmezni ezt a futurisztikus épületegyüttest. A D-Cube City névre hallgató közel 320 ezer négyzetméternyi területtel rendelkező, multifunkcionális projektet a Jerde fejlesztette, és a projektet 2011-ben adták át Szöul legforgalmasabb metróvonalán. Van itt iroda, hotel, kiskereskedelem, szórakoztatás és kultúra.

A kulturális központot zöldtetővel fedték be, és kialakítottak benne egy 1277 férőhelyes előadótermet és egy 420 személyes konferenciatermet is. Mindehhez járul 6 hektárnyi köztér és park. A retail-re 6 szinten mintegy 80 ezer négyzetméter jut, aztán még jön a 42 emeletes iroda és hotel-torony. Mindezeket 2 darab 50 emeletes lakóépület egészíti ki.


 

Az új ikonikus épület az ég felé törő duzzadó energiát és a terület megújulását szimbolizálja, amellyel a dél-koreai főváros új városcentruma jött létre. A D-Cube City Szöul egyik leglátogatottabb nevezetessége. Úgy látszik, lejárt a múzeumok és több száz éves műemlékek ideje. Az új városközpont a Hangang folyótól délre helyezkedik el, ahol korábban az ipari tevékenység dominált, és a megvalósult új centrum nagyszerű példaként szolgálhat arra, hogyan kell fenntartható fejlesztést, városi revitalizációt megvalósítani úgy, hogy az a környék növekedésének és fejlődésének katalizátora legyen. A fenntartható és környezetbarát fejlesztésre utalnak a zöld kertek és teraszok, a szürke víz újrahasznosítása, a geotermikus fűtés és hűtés-rendszer, az újrahasznosított anyagok használata satöbbi satöbbi.

 


 

A Jerde egyébként eddig közel 25 projektet menedzselt a régióban, ebbe tartozik ez a bizonyos D-Cube City és a Star City (2008) Szöulban. A Jerde olyan dél-koreai multicégekkel dolgozik együtt, mint a Samsung, a Daewoo, Hyundai és Lotte. 

+++

Az iroda.hu-csoport internetes felületein megjelenő saját cikkek másolásához, utánközléséhez a kiadó engedélye szükséges. A kiadó kizárólag a lead átvételéhez járul hozzá, mely után a cikk linkjét kérjük elhelyezni!