A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


„Nerdvana”, a fejlesztők paradicsoma

Ilyen eredmény születik akkor, mikor az irodának költöznie kell és a 300 „kockafejűnek” kell új munkahelyet biztosítani. Nem kell kapkodni, a lényeg, hogy nekik tetszen.

Az IA Interior Architects ezúttal a New Relic fejlesztői számára tervezett egy multifunkciós irodát. Az új portlandi székhely magával ragadó, 360 fokos panorámával rendelkezik, így a nagy ablakok és a gyönyörű látvány garantált. A városra teljesen rálátni, a Mt. Hood és a Mt. St. Helens vonulatai, a Willamette folyó és hidak látképe fogadja minden nap a dolgozókat. Hogy minél jobban élvezhessék a tájat, a tervezők megannyi asztalt és ülőalkalmatosságot álmodtak az ablakok mellé. Ezen kívül számtalan helyen dolgozhatnak a kollégák: farönkön, beülős bokszokban, kanapén vagy a jól megszokott munkaállomásoknál. A nappalinak is nevezhető közösségi térben még egy tűzrakóhely is megtalálható az otthonosság jegyében. Eleve az egész irodára jellemző egy amolyan bekuckózós érzés, amit a díszpárnák és a farakások tesznek még egyedibbé.

A dizájn a vállalat alapértékeire alapozva valósult meg: szenvedélyes, hiteles, összekapcsolt és súrlódásmentes – ezek a fő hívószavak. Az iroda struktúrája is kényelmet biztosít az itt dolgozóknak, a nagyobb csoportoktól az egyéni munkavégzésig mindenféle helyiség megtalálható. Portland időjárása sajnos gyakran komor, ezért az IA csapata vidám színekkel, lámpákkal és kiegészítőkkel próbálta feldobni az iroda hangulatát. Természetesen innen sem hiányozhatnak a motiváló grafikák, a lámpazsinórból készült feliratok és a híres tudósoktól, matematikusoktól vett idézetek – többek között Péter Rózsa, azaz Politzer Rózsa magyar matematikus szavai és arcképe is megtalálható az egyik falon. Mivel Portlandban sok ember kerékpározik, ezért egy kerékpár-fal is helyet kapott az irodában, és biciklitárolók is a kollégák és a vendégek rendelkezésére állnak.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!