A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



„Nerdvana”, a fejlesztők paradicsoma

Ilyen eredmény születik akkor, mikor az irodának költöznie kell és a 300 „kockafejűnek” kell új munkahelyet biztosítani. Nem kell kapkodni, a lényeg, hogy nekik tetszen.

Az IA Interior Architects ezúttal a New Relic fejlesztői számára tervezett egy multifunkciós irodát. Az új portlandi székhely magával ragadó, 360 fokos panorámával rendelkezik, így a nagy ablakok és a gyönyörű látvány garantált. A városra teljesen rálátni, a Mt. Hood és a Mt. St. Helens vonulatai, a Willamette folyó és hidak látképe fogadja minden nap a dolgozókat. Hogy minél jobban élvezhessék a tájat, a tervezők megannyi asztalt és ülőalkalmatosságot álmodtak az ablakok mellé. Ezen kívül számtalan helyen dolgozhatnak a kollégák: farönkön, beülős bokszokban, kanapén vagy a jól megszokott munkaállomásoknál. A nappalinak is nevezhető közösségi térben még egy tűzrakóhely is megtalálható az otthonosság jegyében. Eleve az egész irodára jellemző egy amolyan bekuckózós érzés, amit a díszpárnák és a farakások tesznek még egyedibbé.

A dizájn a vállalat alapértékeire alapozva valósult meg: szenvedélyes, hiteles, összekapcsolt és súrlódásmentes – ezek a fő hívószavak. Az iroda struktúrája is kényelmet biztosít az itt dolgozóknak, a nagyobb csoportoktól az egyéni munkavégzésig mindenféle helyiség megtalálható. Portland időjárása sajnos gyakran komor, ezért az IA csapata vidám színekkel, lámpákkal és kiegészítőkkel próbálta feldobni az iroda hangulatát. Természetesen innen sem hiányozhatnak a motiváló grafikák, a lámpazsinórból készült feliratok és a híres tudósoktól, matematikusoktól vett idézetek – többek között Péter Rózsa, azaz Politzer Rózsa magyar matematikus szavai és arcképe is megtalálható az egyik falon. Mivel Portlandban sok ember kerékpározik, ezért egy kerékpár-fal is helyet kapott az irodában, és biciklitárolók is a kollégák és a vendégek rendelkezésére állnak.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!