A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



nora® – minőségi gumiburkolat Németországból

A nora® Systems GmbH a gumi padlóburkolatok globális piacvezetője.

Kiváló minőségű, rugalmas burkolatokat és formalépcsőket, valamint tartozékokat fejleszt, gyárt és értékesít az egész világon. A vállalatot 1849-ben alapították Freudenberg Group néven, székhelye és gyára Weinheimben, Németországban található. Fő profilja a kezdetekben gumi tömítések, később cipőtalpak gyártása volt, 1950-ben álltak át a padlóburkolatokra.

A termék ekkor kapta a nora nevet, a cég azonban csak 2007-ben lett nora® systems GmbH. 2018-ban pedig az amerikai Interface modulszőnyeg gyártó vállalat felvásárolta. Ezáltal az Interface szortimentje kibővült és a világ vezető meleg padlóburkolat gyártó és értékesítő vállalatává vált.

A nora® gumiburkolatok alkotóelemeit nagyrészt természetes anyagokból nyerik ki. Ilyen például a jó minőségű kaucsuk, mely egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően sokáig ellenáll az erős terheléseknek anélkül, hogy az a minőség rovására menne. A színezők szintén természetes és környezetbarát anyagok, melyek nem tartalmaznak nehézfémeket vagy más toxikus elemeket. Ezen túlmenően a nora® burkolatok nem tartalmaznak lágyítószereket, halogéneket és PVC mentesek.

Hosszú évek kutató munkája és a mérnökök szaktudása révén a nora® termékek tulajdonságai igazodtak az ügyfelek igényeihez és a biztonsági előírásokhoz, mint a magas csúszásgátló tulajdonság, alacsony gyúlékonyság, rendkívül ergonomikus kialakítás, valamint lépészaj csökkentő képesség.

A vállalat számára nagyon fontos a fenntarthatóság, ezért igyekeznek minél kevesebb hulladékot termelni. Ennek okán, a gyártás során keletkezett melléktermékeket, mint például a nyesedékek, a gumipor, illetve a gyártási maradék, design elemként vagy töltőanyagként ismételten felhasználják.

A gumiburkolatok életciklusa mintegy 30 évre tehető, így hosszú távú megoldást jelentenek. Alkalmazásukkal radikálisan csökkenthető padlóburkolat csere gyakorisága. Egyedülálló, tömör, nem porózus felületük, melyet a gyártási folyamat szerves részét képző vulkanizálás garantál, kiküszöböli a viaszolás, valamint bevonatok alkalmazását, továbbá karbantartásukhoz sem szükséges erős kemikáliákat alkalmazni.  

A vállalat kiemelt hangsúlyt fektet a környezet megóvására. Az energia-hatékonyság és a környezetbarát termelés központi szerepet töltenek be a cég életében, ami magába foglalja a fenntartható nyersanyag-beszerzést, az alkotóelemek zöld logisztikáját és a megújuló energiaforrások használatát is.

A nora® választéka két nagy termékcsaládból áll: norament® és noraplan®. Színpalettája háromszáznál is több opciót tartalmaz, emellett forma- és felülettervezési lehetőségei még tovább bővítik a kínálatot.

Lehet a felület sima vagy klasszikus gomb mintás, kalapácsütéses vagy relief-szerkezetű, akár egyszínű vagy granulátum mintázatú, a gyakorlatban mindegyik a forma, funkcionalitás, gazdaságosság és környezetbarát tulajdonságok együttesével szerez plusz pontokat.

A nora® systems termékei több mint 120 ország számos épületében bizonyítják nap, mint nap kiválóságukat. Például egészségügyi intézményekben, műtőkben, ahol a legmagasabb higiéniai követelményeknek kell megfelelniük. Iskolákban, óvodákban, ahol a természetes, kellemes hangulat és az egészséges beltéri levegő játszik fontos szerepet. Lakóépületekben, buszokon, vonatokon és hajókon, repülőtereken, pályaudvarokon, olyan középületekben, ahol naponta milliók fordulnak meg, ezért a nagy forgalom miatt óriási ellenálló képességre van szükség. Iroda- és közigazgatási épületekben, üzletekben, fitnesztermekben, elektronikai gyárakban, ipari üzemek gyártósorain, melyek esetében speciális előírásoknak és szabványoknak kell megfelelniük.

A vállalat kiemelt célja a fenntartható működésen kívül, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást és segítséget nyújtson, ne csak a vásárlás ideje alatt, hanem később a felhasználáskor is. A magas minőségű gumiburkolat mellett elérhető a saját márkás installációs és kiegészítő termékek széles választéka, valamint az ügyfélközpontú és közvetlen projektmanagement lehetővé teszi, hogy a nora évtizedek óta a piac meghatározó szereplője lehessen.

A több évtizedes szakértelem eredménye a legmagasabb színvonalú, kiváló minőségű termékskála, ami minden igénynek megfelelnek.

Magyarországon a ProInterier Kft. a nora gumiburkolatok kizárólagos forgalmazója. Bővebb információkat a www.norahungary.hu oldalon olvashattok.