A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Növeli árbevételét a Samas Hungária

Az évek óta stagnáló irodabútor piacon is növeli forgalmát a Samas Hungária Kft. Az idén nevet és arculatot is váltó – egykor Falco Sopron néven működő – cég a tavalyi 1,3 milliárd forintos árbevételénél 15-20 százalékkal teljesít többet.
A jelentős növekedés oka Salamon Zoltán ügyvezető szerint az, hogy a cég a közép-kelet európai országokban működő Samas leányvállalatok közül egyedüliként komplett szolgáltatást nyújt. A gyártástól az irodatervezésig a teljes szolgáltatási palettát kínálja megrendelőinek. A holland érdekeltségű Samas irodabútor-gyártó csoport tagjaként idén az anyavállalat teljes palettáját – így a drágább és csúcs minőségű irodabútorokat is – forgalmazza, s ez adja majd az árbevétel-növekedés nagy részét. Az idén ötvenedik születésnapját ünneplő soproni vállalatot 1994-ben privatizálták. Előbb a német Shaerf majd a holland Samas tulajdonába került. Az anyavállalat Európa 15 országában 2 500 munkatársat foglalkoztat, éves forgalma meghaladja a 350 millió eurót. A Samas Hungária Kft. a klasszikus irodabútor-gyártástól az eladáson át az iroda-berendezés megtervezéséig és beszerzéséig nyújt szolgáltatást, termékeinek csak kis százalékát értékesítik külföldön. Hulesch Károly, a cég értékesítésért, és marketingért felelős ügyvezető igazgatója a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy paradigmaváltás várható a magyar irodabútor piacon is. Az eddiginél sokkal rugalmasabb munkahelyekhez többcélú, dinamikus bútorzat szükséges, amit egy európai gyár sem képes kielégíteni, az irodabútor gyártással foglalkozó Samas csoport viszont már évek óta felkészült egy, a jelenleginél sokkal bonyolultabb vevői igény kielégítésére.