A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Nyári hűtőszezon, avagy milyen a jó klímaberendezés?

A légkondicionálók sajnos gyakran az irodák figyelmen kívül hagyott, mégis létfontosságú részeit képezik. Valaki szereti, valaki nem, de egy biztos: a helyes hőmérséklet-szabályozás elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez és a megfelelő irodai infrastruktúrához.

A legtöbb ember 18-21 Celsius-fok közötti hőmérsékleten érzi magát komfortosan, 40-60% -os páratartalom mellett. A változó évszakok kulcsfontosságú tényezőnek számítanak egy légkondicionáló esetében, különösen a nyári hónapokban fontos, milyen készülékkel bír az iroda. Számos épület, irodai- és oktatási létesítmény is nagy üvegablakokkal rendelkezik, melyek fokozzák a belső hőt, ezzel kellemetlenül meleg környezetet teremtve. Amikor a vállalatok irodai felújításba vagy költözködésbe vágnak, sokszor nem néznek utána, hogy az ő irodájukba melyik készülék lenne a megfelelő. Számos légkondicionáló létezik, melyek a funkciókat és kihasználtságot tekintve más-más irodába valók. Légkondicionáló beszerelése/lecserélése előtt mindenképp érdemes egy szakembert megkérdezni, hogy az adott irodába melyik a legmegfelelőbb rendszer – célszerű megfogadni a tanácsait még akkor is, ha drágálljuk a dolgot, ugyanis egy ilyen eszköz hosszú évekig gondoskodhat a megfelelő munkakörnyezetről.

Irodák ugyebár minden formában és méretben léteznek, néhány vállalkozás a nyitott tereket kedveli, míg mások az osztott elrendezést preferálják. Open office esetén a légkondicionálóegységet különösen körültekintően kell megválasztani, ide legalkalmasabb a kazettás vagy az álmennyezetbe épített verzió. Osztott irodáknál a beltéri egység típusa hasonló lehet az előbbihez, azonban az irodai méret és elrendezés miatt más készülékek is jók lehetnek, például a falra szerelt verzió az egyik ilyen. A légkondicionálóknál alkalmazott technológia hihetetlenül gyors ütemben halad. Az iparág már képes olyan légkondicionáló megoldásokkal előrukkolni, amelyek nemcsak hűvös levegőt, hanem meleg levegőt is biztosítanak a hőszivattyús technológia segítségével. Ez ráadásul nemcsak megoldja a téli fűtés problematikáját, de energiatakarékos megoldás is egyben. Bár sokan nem szeretik a légkondicionálók használatát, azonban egy jól telepített készülék télen-nyáron is ngyon hasznos lehet egy iroda számára. Azonban minden készülék esetében a legfontosabb a rendszeres ellenőrzés! Számos betegségért lehet felelős egy nem megfelelően karbantartott készülék.