A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Nyáron is mozgalmas volt az Eiffel Tér Irodaház élete

A nyári időszakban sem állt meg az élet az Eiffel téren. Az Eiffel tér a belváros egyik népszerű közösségi terévé vált az elmúlt években, mely folyamatos megújulásra és egyéb aktivitásra sarkallja az Irodaházat és annak üzemeltetőjét.

1500 négyzetméternyi területen időtálló és szép WPC burkolatcserével újult meg a park és az Irodaház terasza, melyet nem csak a bérlők hanem a tér vendégei és látogatók is használnak. „Az innovatív, új anyagnak számító fa-műanyag kompozit kifejezetten ellenálló, kopásállósága sokkal jobb, mint a fáé, nem igényel rendszeres karbantartást” – tette hozzá Friman Krisztián üzemeltetési vezető.

Az új burkolat amellett, hogy költséghatékonyan fenntartható, környezetbarát, mivel nem igényel vegyszeres kezelést és előállítható újrafelhasznált alapanyagokból. Ugyan még nem volt feltétlenül szükséges az Eiffel Tér Irodaház teraszburkolat cseréje, a ConvergenCE vallja, hogy a bérlői elégedettség a legnagyobb értéknövelő egy ingatlan esetében.

Ez azért is fontos, mert az Eiffel Tér az elmúlt években közkedvelt nyári találkozóhellyé vált. A szabadtéri Zsiráf sörkert az idei labdarúgó-világbajnokság alatt óriás kivetítővel várta a szurkolók százait és még számos program, köztük élőzenei koncertek is színesítik az idei évi programkínálatot.

Az Eiffel Irodaház bérlői közössége a kánikulában is aktív maradt. Az épület fejlesztője és üzemeltetője, a ConvergenCE már több mint hat éve szervez véradást a Vörös Kereszttel együttműködve. Idén többek között nyáron július 31-én is várták a véradókat. A kezdeményezés elsősorban a magas részvételt adó bérlőknek szólt, de bárkit szívesen fogadnak, aki segíteni szeretne. Nem csak az irodaház dolgozóinak segítő szándéka figyelemre méltó, a véradás megszervezését több bérlő is támogatja: a helyszínt rendszeresen a REMIX biztosítja, a TESCO gondoskodik a donorok vércukor szintjéről és folyadékpótlásáról, a Black-Bird Kft. pedig a tisztaságról.