A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



OfficeXPO – A GMB Solutions innovatív mobilfalakat kínál

Nagy sikert aratott a háromnapos OfficeXPO irodatér kiállítás a Mom Sportban. A Magyarországon és Európában is egyedülálló rendezvényen kiállító GMB Solutions ügyvezető igazgatóját, Gál Pétert kérdeztük a tapasztalatairól. A vállalat alapvetően az üvegfalairól ismert a szakmabeliek és az ügyfelek körében.

– Mi volt a GMB Solutions koncepciója a kiállításon?

– Meg szerettük volna mutatni, hogy egy jellemzően egyterű irodában hogyan tudunk létrehozni olyan izolált tereket, amelyek rugalmasak, miközben nyithatók és zárhatók. Bemutatunk egy üvegfalat, amelyet egy ún. okos fóliával árnyékolhatunk, vagyis miközben priváttá tesszük a teret, vetítési felületként is szolgál, így az üvegfal új funkciók kap, egy megbeszélésen ki lehet vetíteni például egy prezentációt.

Emellett bemutatunk egy másik terméket is, egy kétfős informális tárgyalót, amelyet akár tizenkét fősre is bővíthetünk, vagyis a konfigurálhatósága miatt a belsőépítészek fantáziájára van bízva, hogy mit hoznak létre végtermékként. Harmadrészben pedig kiállítottunk egy mobilfal családot is, ahol az az újdonság, hogy miközben a termékek eddig 50-52 decibelig gátolták a hangterjedést, ez akár 60 decibelig is képes kiszűrni a külső zajokat. Ez a termék nagyobb terek komplexebb lezárására, konferenciaterek izolálására ad lehetőséget. Az innováció itt is megjelenik, hiszen az elszeparálás korábban manuális volt, most már gombnyomással elektromotorral alakíthatók a mobilfalak.

– Milyen irodatrendek hódítanak manapság, mit tapasztaltok a munkátok során?

– Továbbra is népszerű az egyterű iroda, de egyre gyakrabban felmerül az igény, hogy bizonyos helyzetekben jó lenne szeparálni egyes zónákat, legyen az tárgyaló vagy éppen relaxációs hely. Hiszen bár megfelelő kreatív teret ad az open space, de más jellegű tevékenységnél, például fókuszmunka során már nem mindig megfelelő a nagyteres iroda közege. De ugyanígy a csapatmunka esetében is kisebb-nagyobb teamek különböző projekteken különböző időtartamig dolgoznak, amelyek megkövetelik, hogy a tereket rugalmasan lehessen szeparálni.

– Hogyan értékelitek az OfficeXPO-t?

– Nagyon színvonalasnak tartom, kiváló kiállítókat és standokat láthatunk. Nekünk épp jókor jött az OfficeXPO, mert néhány új terméket kampányszerűen próbálunk bevezetni a piacra, és ez a kiállítás kiváló terepet biztosít ehhez is. Remélem, hogy ez hagyomány lesz és egyre jobban növekszik majd, amely az irodapiaci szakma új fóruma lehet.