A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



OfficeXPO – Ilyen lett az Arch-Studio különleges installációja

Nagy sikert aratott a háromnapos OfficeXPO irodatér kiállítás a Mom Sportban. A Magyarországon és Európában is egyedülálló rendezvényen kiállító Arch-Studio egyik ügyvezetőjét, Farkas Anettet is kérdeztük a tapasztalatairól.

– Egy igazán egyedi standot állítottatok fel itt az OfficeXPO-n. Mi volt a koncepciótok?

– A szlogenünk az Art of Office Design volt, hiszen mi az irodatervezést próbáljuk más oldalról megközelíteni. Alapvetően egyénre, személyre szabott munkahelyeket tervezünk, amelyet az OfficeXPO-n felállított standunk is képvisel. Szerettünk volna kilépni a komfortzónából, és nem egy sztenderd tárgyalót rendeztünk be, hanem egy fényinstallációt hoztunk létre, vagyis a leendő teret modelleztük a fény segítségével. Ezt erőteljes, geometrikus bútorokkal egészítettük ki, és így kaptunk egy egységes kompozíciót.

– Milyen trendeket tapasztaltok az irodapiacon, milyen igényeket fogalmaznak meg az ügyfeleitek?

– Egyre népszerűbbek az egyedi irodaterek, minden cég a saját brandjéhez és a saját kultúrájához szeretné a munkahelyét igazítani, ezért az egyedi tervezés előtérbe került.

– Az Arch-Studio Az Év Irodája versenyen is sikeresen szerepelt 2017-ben, hiszen a győztes ACG reklámügynökség irodáját terveztétek. Ez hogyan hatott később a munkátokra?

– Az ACG irodáját a dolgozók a mai napig szeretik, éppen a minap vettünk részt egy eseményen az Office Week keretében, ahol a cég munkatársai beszéltek arról, hogy minden bútor, berendezési tárgy ugyanott található, ahová anno helyeztük, vagyis tényleg jól működő teret sikerült létrehoznunk. Mi nemcsak irodatervezéssel, hanem családi házakkal és középületekkel is foglalkozunk, de Az Év Irodája díj lehetőséget adott arra, hogy az irodapiacon is aktívabban dolgozhassunk, ezért is vagyunk itt az OfficeXPO-n, hogy még több feladatot vállalhassunk.

– Mi a véleményetek az OfficeXPO-ról, hiszen a háromnapos rendezvény első alkalommal került megrendezésre?

– Szuper kezdeményezés, nem is volt kérdés, hogy itt szeretnénk lenni az első OfficeXPO-n. Nagyon magas a rendezvény színvonala, izgalmas standok születtek meg erre a három napra. A tervezők tovább mélyíthették a kapcsolatot a forgalmazókkal, én csak ajánlani tudom mindenkinek.