A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Oracle – letisztultan olaszos

Ebben az irodában nincs sem trikolor zászló, sem spagettis festmények, sem pedig pizzaalakú puffok. Ellenben van számtalan közösségi tér, minőségi anyagok és bútorok, valamint megannyi munkavégzési lehetőség.

Az Oracle Corporation a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvermegoldásokat kínáló cége, melyet 1977-ben alapítottak Kaliforniában. Olasz székhelyük Rómában található, éppen ezért a technológia és a funkcionalitás mellett erősen érezhető az olaszos életérzés is – ez leginkább az iroda dinamikáján és a közösségi helyiségek sokaságán érezhető. Az üzleti negyedben található iroda egy modern irodaház 3.-6. emeletén, összesen 6 ezer négyzetméteren alakította ki új bázisát.

Az irodában a 239 hagyományos munkaállomás mellet további flexibilis terek is lehetőséget adnak a free-style munkavégzésre. Kollaboratív terekben sincs hiány: a nyílt terekbõl csoportos tevékenységekre vagy egyéni találkozókra több mint 50 különböző helyiség várja a kollégákat, ezek között 7 átkonfigurálható tárgyalóterem, videokonferencia helyiségek, telefonos standok és bemutatóterem is megtalálható.

Mivel a vállalat a felhőalapú szolgáltatásokra specializálódott, így adta magát a dizájn fő témája, a felhők. A vállalat és a felhők párhuzamaként a következő hívószavak alapján tervezték meg az irodát: légiesség, könnyedség, sebesség. Minden bútor lekerekített, a kék-fehér harmóniája az égen úszó felhőket hivatott visszaidézni. Ezen kívül sok természetes fény jellemzi az irodát, nagyon légies az összkép – köszönhető ez többek közt a hatalmas ablakoknak és üveg térelválasztó elemeknek.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!