A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Épül a Millennium Gardens irodaház a Soroksári úton

Az idén 20. születésnapját ünneplő TriGranit egy újabb jelentős ingatlanfejlesztéssel teszi le névjegyét a magyar piacon, hiszen idén elkezdődik a 37 ezer m2-es Millennium Gardens irodaház építése. Az első bérlők várhatóan 2019 második felében költözhetnek be. Ezzel lassan teljesen beépül a Millennium Városközpont, Budapest egyik jelentős kereskedelmi és kulturális negyede.

Újabb jelentős fejlesztéssel bővül a Millennium Városközpont, hiszen a Millennium Gardens a Duna közelében a MÜPA és a Nemzeti Színház szomszédságában épül fel. A városnegyed hamarosan teljesen elkészül, hiszen a TriGranit beruházása mellett a leendő Kongresszusi Központ lesz majd az utolsó elem, így teljes egészében kompakt egészet fog alkotni Budapest egyik új kereskedelmi és kulturális központja.

A projekthelyszín nem ismeretlen a TriGranit előtt, hiszen tavaly érékesítették a Heitmann egyik leányvállalatával a Millennium Towers irodakomplexumot a CA Immo részére 175 millió euróért, amely a mindenkori magyar irodapiac legnagyobb tranzakciója néven vonult be a hazai ingatlanpiac történetébe.

A Soroksári út mentén található városnegyed története 1999-ben kezdődött, amikor az állam az összes beépítetlen telket eladta a TriGranit érdekeltségébe tartozó cégnek. A fejlesztések pedig beindultak, elsőként 2001-ben megnyílt az új Nemzeti Színház, majd 2006-ban átadták a Művészetek Palotáját.

De új lakóházak és modern irodaházak is épültek a Duna partján, így például a Duna-Pest Rezidenciák 310 luxuslakást tartalmaz. A Millennium Tower I 2006-ban került átadásra, majd további három fázis készült el az elkövetkezendő években. A három irodatorony mellett építették fel az 58.000 m2-es K&H Bank székházat is. A városközponthoz csatlakozva 2017 végére megépül a Duna Medical Center Kórháza is.

Az új városközpont egy hatalmas barnamezős projekt részeként született meg, a méreteket jól jelzi egy beszédes adat: a TriGranit az elmúlt évtizedben 360 ezer m2-nyi fejlesztést valósított meg a 3 hektáros projektterületen. Most pedig a Rákóczi híd oldalában a Kongresszusi Központ mellett az új irodakomplexum 37 ezer m2-nyi bérbeadható területtel fog rendelkezni: leegyszerűsítve valójában két nagy torony lesz, amelyet egy üveg átrium fog összekötni. A 10 emeletes irodaház több mint 630 parkolót, elektromosautó-töltőhelyeket, kerékpártárolókat, zöld tereket és éttermet kínál majd a leendő bérlőinek. Emeletenként 3677 négyzetméternyi irodatér jön létre.

„A TriGranit ugyan mindig is közép-európai érdekeltségű vállalat volt, de nagyon örülök annak, hogy a magyar piacon hosszú csendet követően indítjuk útjára a legújabb budapesti irodafejlesztésünket, a Millennium Gardenst. Ez is jól igazolja, hogy milyen erős és aktív most a magyar ingatlanpiac, hiszen a beruházások értéke tavaly elérte az 1,7 milliárd eurót” – mondta Török Árpád, a PropertyEU szakmai rendezvényén.

A fenntartható építészet jegyében minimalizálják az energiaköltségeket, egyénileg szabályozható világítási és fűtési rendszer épül, energiahatékony liftek és légkondicionálók üzemelnek majd, intelligens épületfelügyeleti rendszer és szelektív hulladékgyűjtés szolgálja majd a hatékony működést, a fejlesztők a BREEAM minősítés megszerzését is célul tűzték ki.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.