A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Pályázati felhívás az év legrangosabb CSR eseményére!

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett vállalatok és szervezetek számára. A szervezők különböző témakörökben várják a kiemelkedő fenntarthatósági intézkedéseket bemutató pályázatokat.

A ’Legkiválóbb CSR Megoldás’ és a ’Valóban Felelős Vállalat’ kategóriák mellett a ’Legkiválóbb Felelős Foglalkozatási Megoldás’ kategóriában is lehet pályázni. A pályázaton bármely hazai vállalat vagy szervezet részt vehet. A szakmai zsűri által sikeresnek ítélt pályázatok bemutatkozási lehetőséget kapnak a 2015-ben immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő CSR Piac kiállításon.

A legrangosabb hazai CSR esemény vonzereje a személyes tapasztalatcsere lehetőségében rejlik. A CSR Piac kiállítótere standokból épül fel, ahol a kiállító vállalatok és szervezetek bemutatják a CSR területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásaikat, megosztják tapasztalataikat az érdeklődőkkel. Az egész napos kiállítást neves szakemberek előadásai, szakmai workshop és kerekasztal-beszélgetés is színesíti.

Magyarország kormánya a készülő Nemzeti CSR Cselekvési Tervben nagy hangsúlyt fektet a felelős foglalkoztatásra, valamint a kis- és középvállalkozások szerepére. Ezzel összhangban a CSR Piac eddig megszokott kategóriái mellett 2015-ben kiemelten kezeljük a munkavállalókra vonatkozó felelős programokat, valamint a kis- és középvállalkozásokat.

A pályázat benyújtásával a pályázók vállalják, hogy amennyiben a szakmai zsűri a megoldásukat a 2015. június 4-i kiállításon bemutatandók közé választja, kiállítóként részt vesznek a rendezvényen, és kiállítási díjat fizetnek.

A pályázat menete:
A szándéknyilatkozat beküldésének határideje: 2015. január 21.
A pályázat beküldésének határideje: 2015. március 18.
A CSR Piac 2015 kiállítás időpontja: 2015. június 4.
 
További információ
A pályázatra való jelentkezéshez szükséges dokumentációt, valamint a részletes pályázati felhívást a KÖVET Egyesület weboldalán találja.