A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Porsche M5 az Év Irodája támogatója

A Porsche M5 több alkalommal is támogatta az ingatlan.com csoport – iroda.hu csoport nagy szabású ingatlanpiaci rendezvényeit, így az ingatlan.com Regattát és Az Év Irodája verseny Díjátadó Gáláját is. Ennek apropóján beszélgettünk Szilasi-Horváth Csabával, a Porsche M5 VW értékesítési vezetőjével.

– Miért gondolja úgy a Porsche Holding magyarországi képviseletének egyik tagja, hogy a magyar ingatlanpiac jeles eseményeit támogatja?

– Ezeken a rendezvényeken egyértelműen az a célcsoport jelenik meg, akik közül potenciális vásárlók kerülhetnek ki. Kapcsolatépítés szempontjából különösen hasznosak az ilyen események, hiszen olyan közönséggel találkozunk, akikből később az ügyfeleink lehetnek. Emellett olyan nívós rendezvényekről van szó, amelyek színvonala a gépjárműink felszereltségét is szimbolizálja.

– A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. jelenleg hét kereskedéssel rendelkezik hazánkban, ezek egyike a Porsche M5.  Milyen pozíciót foglalnak el a magyarországi autókereskedések mezőnyében?

– A Porsche M5 a három nagy budapesti üzem egyike, amelyet 1999 decemberben nyitottunk meg dinamikusan növekvő szakember-gárdával. A csapatunk fontosnak tartja, hogy közel legyen ügyfeleihez, többek között ezért is választottuk a magas színvonalú ingatlan.com rendezvényt. Számos díjat kiérdemeltünk az évek folyamán, örömmel sorolok fel néhányat: 2005 - az év vw haszonjárművek kereskedése, az év skoda márkakereskedése bronz fokozat, 2011 - az év skoda márkakereskedése ezüst fokozat, 2012 - vw szerviz quality award, 2013 - vw aranytű elismerés, illetve 2017-  Ferro Imre díj. A Porsche M5 kereskedés alapfilozófiája, hogy a vevők nem csupán egy terméket vásárolnak, hanem hozzájuthatnak mindahhoz a biztos háttérhez, amit a munkatársaink és a cég adhat nekik: csapatunk és a modern technológiának köszönhetően a hozzánk betérő ügyfelek mindent egy kézből egy helyen a legjobb minőségben kapnak meg.

– Melyek az erősségei, és milyen szolgáltatásokat kínálnak az ügyfeleknek, amelyek egyedivé teszik az Önök üzletét?

– Mindig nagy gondot fordítottunk az ügyfélközpontúságra, hiszen a partnereink elégedettsége a  legfontosabb szempont. Illetve a már felsorolt díjak is az erősségeinket mutatják. Emellett márkáink sokszínűségét emelném ki, különböző konstrukciókban kínálunk értékesítést készpénztől az operatív lízingig, de ugyanilyen fontosak a szervizszolgáltatásaink is a szerviz partnereink részére. Idén is rohamos tempóban frissül, újul meg a modellpalettánk, hiszen érkezik az új Audi A8, A7, A6, A1, Q3, Q8, Volkswagen tekintetében az új T-Roc (családi új SUV) és a Volkswagen Touareg (zászlóshajó). Mindkét márkánál a felsorolt modellek fenekestől felforgatják az autózást.