A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Pozsonyban felhőkarcoló épül. A gigaprojekt folytatódik

A J&T Real Estate tervei szerint megépülhet Pozsony első felhőkarcolója, amely 46 emeletével 168 méter magas lesz. A lakótorony az Eurovea projekt részeként valósulhat meg.

A tervezett felhőkarcoló a J&T Real Estate gigantikus pozsonyi projektjében kap helyet, amely az Eurovea nevet viseli. Az új városnegyed a Duna mentén Pozsony óvárosa és mai belvárosa szomszédságában épül.

A hatalmas beruházás első fázisát 2010-ben adták át, amelynek során irodaházak, lakóépületek, szálloda és egy pláza is épült. A projekt második szakaszában bővítik az eddigi ingatlanállományt, és 6 új épület is elkészül, ezek egyike lesz a felhőkarcoló, amely lakótoronyként fog hasznosulni. Ha a terveket jóváhagyják, akkor Pozsony új ikonikus épülete 2019-re épülhet meg.

Sor kerül a bevásárlóközpont bővítésére, egy mélygarázs, egy apartmanház, illetve két közintézmény is épül, valamint a már említett lakótorony is ide kerül. A pláza véglegesen 84 ezer m2-nyi területet foglal magában, ahol hat moziterem is helyet kap. Továbbá 487 lakás, 40 ezer m2-nyi irodaépület, illetve 2200 parkoló készülhet el.

A projekt mintegy 8,5 hektáros területen valósul meg, ehhez kapcsolódik még egy 2,3 hektáros promenád is. A második fázis az első formavilágát követi, csak egyre magasabb épületeket fognak felhúzni. A „Duna városa” nagyszabású városfejlesztési program szerint az Euroveát egy gyalogos hídon keresztül összekötnék az Új Lido projekttel.

„Egy domináns épület kivitelezését tervezzük az Apollo Híd közelében, amely Pozsony fontos viszonyítási pontja lesz majd a jövőben, hiszen 46 emelettel számolunk” – mondta Peter Korbačka, a komplexum tulajdonosa. Majd hozzátette: a fejlesztések célja, hogy Pozsony lakóit közelebb hozzák a Dunához és a rakpartokat kiterjesztve bevonják a város vérkeringésébe.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.