A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Pár nap és kiderül, hogy kik lesznek Az Év Irodája verseny idei győztesei

Addig viszont tovább csemegézünk a shortlistről.  

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben az eseményre. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik a történéseket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk.

A korábban bemutatott nevezők mellett a CA Immo Hungary Kft., a Positive Adamsky HQ és a TransferWise is az esélyes a zsűri döntése szerint.

CA IMMO Hungary Kft.

A közép - európai fővárosokban található irodaépületek szakértőjeként számon tartott CA IMMO célja, hogy értékes és minőségi portfóliót kínáljon megbízói számára. A saját bázisuk kialakításakor egy testhezálló, ugyanakkor rendkívül izgalmas feladatba kezdtek. A 2017-ben felújított CityGate irodaházban egy modern, dolgozóbarát és inspiráló koncepció mentén valósították meg az elképzelésüket, melyben a MádiLáncos Stúdió és a Value4Real volt segítségükre. Nagy hangsúlyt fektettek a közösségi élet és a munkavállalók feltöltődésének támogatására. A tér adottságaiból eredő kötöttségeket játékos módon, kreatívan oldották fel színekkel és különféle látványos térelemekkel. A hatékony munkavégzés érdekében pedig nagy figyelmet fordítottak a növények elhelyezésére, a zajcsillapításra és az ergonómiára is. Az iroda tökéletesen reprezentálja a vállalat ügyfelei számára kínált minőséget, tehát bemutatóteremként is remekül funkcionál.

A képekért kattints IDE!

Positive Adamsky HQ

A Hősök tere közvetlen szomszédságában, a korábbi Vietnámi és Szudáni Nagykövetség épületében rendezték be a Positive Adamsky székházát, amelyben a műemlékvédelmi építészeti elemek között kreatív helyiségek és egy rendszerváltás előtti reklámtörténeti kiállítás tárul elénk.

A tervezés során nagy kihívást jelentett a cégcsoportot alkotó 4 teljesen eltérő ág igényei szerinti kialakítás. Az idén 18 éves Positive Adamsky büszkén vállalja, hogy lételemük a pozitív gondolkodás, hozzáállás, ügyfélkiszolgálás és vállalati kultúra. Ehhez pedig, nem is kereshetnének az általuk megálmodottnál jobb otthont.

A képekért kattints IDE!

TransferWise

A pénzügyi világot forradalmasító, dinamikusan fejlődő startup irodájának belsőépítészeti koncepciója lendületet, innovációt és kreativitást tükröz. A világ minden tájáról származó utazási célpontok dísztárgyain és szimbolikus elemeken alapuló formatervezés izgalmas összhangot képez a területek funkciójával. A kialakítás során nagy figyelmet szenteltek a tematikus rekreációs terekre, mint a fitneszterem vagy a masszázs szoba, amelyek támogatják a vállalat rugalmas munkavégzéshez való hozzáállását. A TransferWise már a kezdetektől kitűzte a célt, hogy elmozduljon a formális irodai kialakítástól, és egy olyan munkahelyet hozzon létre, amely követi a munkaerő-piaci változásokat és inspirálóan hat a munkavállalókra.

A képekért kattints IDE!

Ha kíváncsiak vagytok a többi shortlistes nevezőre is, figyeljétek a Facebook oldalunkat és ne felejtsetek el regisztrálni a díjátadóra!