A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Páratlan iroda a Nissantól!

Az indiai Gurgaonban található autóipari cég irodáját a kettősség jellemzi: egyszerre uralják a gépek és a természet, az élénk színek és az otthonosság érzése.

A Nissan egy olyan újgenerációs munkahelyet kívánt létrehozni, amely tükrözi a vállalat kultúráját, elősegíti az együttműködést, egyszerre hatékony és funkcionálisan jól megtervezett. Éppen ezért több különböző tértípust alakítottak ki, melyek között – a munkavégzés fajtájától függően – mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő irodai helyiséget. A tervezés során nyitott munkaterületeket, félig nyitott kabinokat, privát irodákat, és a rögtönzött összejövetelekhez informális találkozóhelyeket hoztak létre. Ezek a terek kifejezetten a termelékenység, a hatékonyság és a munkahelyi minőség javítására szolgálnak. Az iroda epicentruma egy olyan break out helyiség lett, ahol feltöltődhetnek és megpihenhetnek a kollégák. Ennek érdekében a természetközeliséget és a Zen-életérzést kívánták ebben a térben megjeleníteni, az aszfalt felületek, a falakon látható grafikus elemek és a monumentális feliratok ellensúlyozásaként. Maga a kialakítása nagyon különleges: a természetes és rusztikus anyagok, valamint a zöld fal és mű fű által nagyon kiegyensúlyozottá válik a tér. A kávézó még ennél is „csupaszabb” dizájnnal bír (a jó értelemben), élénk és vibráló színektől mentes, a kő- és faburkolatoktól igazán otthonos hangulata van.

Még több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!