A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Rekordszámú pályázat! Megkezdődött a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen!

Az Év Irodája verseny jelentkezési határideje december 7-ével lezárult, és megkezdődött a közönségszavazás. A pályázók száma minden korábbi rekordot megdöntött: a 7 kategóriában eddig 84 résztvevőt üdvözölhet az iroda.hu csapata, Az Év Ingatlanpiaci személyisége kategóriában továbbra is várják az ajánlásokat. 

Az idén hatodik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny hét kategóriájában a december 7-i határidőig 84 pályázat érkezett, amely minden eddigi rekordot megdöntött. Most nézzük, hogy kikre szavazhat a közönség azevirodaja.hu oldalon! Csak a címadó kategóriában mintegy 41 cég irodájával ismerkedhetünk meg, amely jelzi egyrészt, hogy a vállalkozások egészséges jövőképet alakítanak ki, amelynek során új munkahelyre költöznek, vagy a régit felújítják, hogy a munkaszervezetük még versenyképesebb legyen; másrészt igazolja, hogy a hazai munkakultúra egyre szélesebb körben zárkózik a fel a sikeres nyugati trendekhez, miközben a nemzetközi jellemzőket ötvözik a helyi szakemberek elképzeléseivel. Harmadrészt pedig Az Év Irodája verseny is beérett, és egyre több cég ismeri a versenyt és nyújtja be a pályázatát.

A legkülönbözőbb profilú cégek munkahelyeire szavazhat a közönség, és az is a szervező iroda.hu csapata örömére szolgál, hogy a budapesti munkahelyek mellett egyre több vidéki iroda mutatkozik be a versenyen. Az Év Irodaháza Bérlői Díjra 9 irodaházat neveztek, amely szintén pozitív tendencia, hiszen az üzemeltetők számára egyre fontosabb a bérlők jóléte, egészsége és kényelme, amelyet színvonalas szolgáltatások alapozhatnak meg. Az Év Új Ingatlanfejlesztése kategóriában szintén 9 résztvevőt üdvözölhetünk, vagyis 2015-ben is számos új projektet valósítottak meg, az irodaházak mellett a kategóriában találhatunk egészségügyi intézményt, szállodát, önkormányzati bérházat vagy éppen ipari parkot.

Az Év Tervezett Projektje kategóriában 10 pályázót köszönthetünk, amelyek egy része már kivitelezés alatt áll, míg más részük a startra vár, hogy felépülhessen. Itt is a sokszínűség gyönyörködtet, hiszen kereskedelmi és lakó ingatlan egyaránt megtalálható a mezőnyben, az óvodától kezdve az egyetemi campus átalakításán át a lakóparkig minden típusból szemezgethetünk kedvünkre. Az Év Legzöldebb Projektje kategóriában 5 ingatlant neveztek, ami pedig azt igazolja, hogy az új fejlesztések már a nemzetközi zöld minősítő rendszereknek megfelelően korszerű, környezettudatos és fenntartható technológiákkal megépített ingatlanok, amelyek nemzetközi mércével is igényes épületek.

Az Év Üzemeltető Cége kategóriában 10 szolgáltató vállalkozás versenyez a közönség szavazatáért és a győzelemért, amely megint csak a hazai ingatlanpiac fejlődését és érettségét bizonyítja, hiszen nem csak a fejlesztések, hanem a létesítménygazdálkodók is tevékenységük során magas színvonalat értek el, amelyre joggal lehetünk büszkék valamennyien. A verseny egyik különleges kategóriája Az Év Ingatlanpiaci Személyisége, ahol a szervezők egészen január közepéig várják az ajánlásokat azevirodaja.hu honlapon. Azokat a vezető beosztású, több éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező személyiségeket lehet ajánlani, akiknek a nevéhez az adott évben komoly szakmai teljesítmény vagy újítás köthető.

A nevezési határidő lezárultával megkezdődött a közönségszavazás, ugyanis a verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. Először a közönségszavazásra kerül sor, majd a független szakemberekből álló zsűri értékeli a pályázatokat egy összetett szempontrendszer alapján. A közönségszavazás a zsűri értékelése során 10% súllyal esik latba a végeredmény meghatározásában. Szavazni 2016. január 22-éig lehet a www.azevirodaja.hu honlapon, ahol először egy villámgyors regisztrációra kerül sor, majd rögtön szavazhatunk is. Egy jelöltre csak egyszer szavazhatunk!

A zsűri elnöke Dr. Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti beruházások kormánybiztosa, tagjai Dr. Németh Edit egyetemi adjunktus, a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezető-helyettese; Koós Pál formatervező művész, a Magyar Formatervezési Tanács tagja, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyetemi docense, a Design Intézet intézetigazgatója; Tompa Balázs, a Isobar Budapest kreatív igazgatója, Dr. Hajnal István FRICS, a BME Építészmérnöki Karának címzetes egyetemi docense; Hermán Róbert, a RICS Hungary board tagja; Radványi Gábor, a FUTUREAL Csoport főépítésze, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének alelnöke¸ Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója és Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója.

Az eredményhirdetésre a 2016. február 11-én megrendezésre kerülő iroda.hu VI. Díjátadó Gálán kerül sor.

Szakmai támogatók: HuGBC, BRF, RICS.

Kiemelt médiatámogatók: Forbes, vs.hu.

Médiatámogatók: epinfo.hu, design.hu, epiteszforum.hu, realista.hu, ingatlan.com, epulettar.hu, inout-home.hu, fovarosi.blog.hu.

Honlap: www.azevirodaja.hu