A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Reprezentatív, új irodába költözött az InfoGroup a Bartók Udvarban

Mostantól az eddiginél tágasabb és elegánsabb, reprezentatív új irodában várja ügyfeleit az InfoGroup a Bartók Udvar irodaházban. 

„A modern, környezetbarát és kimagasló felszereltségű új iroda kiemelten előnyös változást jelent mind a munkatársaink, mind az ügyfeleink kényelme szempontjából.  Az új iroda kialakításánál fontos volt, hogy a végeredmény megfelelően reprezentálja ügyfeleinknek elkötelezettségünket az innovatív és magas minőségű műszaki megoldások iránt. Ennek megfelelően a belsőépítészek nagy hangsúlyt fektettek az ügyfél-tárgyalók, a recepciós pult és a hozzá kapcsolódó világítótestek egyedi megjelenésére.  Ugyancsak a célok között szerepelt, hogy az iroda a munkavállalók számára is egy inspiráló környezet legyen” - mondta Székely Ádám az InfoGroup ügyvezetője.

„A különböző közösségi terek (pihenőszoba, konyha, étkező) vidám színvilágukkal a feltöltődés és a kötetlen beszélgetések színteréül szolgálnak. Az új iroda tervezésében, megvalósításában a munkatársaim is aktív szerepet vállaltak” - tette hozzá az ügyvezető.

Fejlesztések és befektetések 27 év szakmai tapasztalattal

Az InfoGroup 1990-ben családi vállalkozásként indult és máig az maradt: az alapító-tulajdonos családfőt már két fia is segíti a cég irányításában, amely az elmúlt évtizedekben Magyarország egyik legjelentősebb családi tulajdonú ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportjává nőtte ki magát.

A kétszeres Business Superbrands és MagyarBrands díjas InfoGroup nevéhez többek között olyan fejlesztések fűződnek, mint a Bartók Udvar irodaépület-együttes, a Karcagi-és a 2011-ben Év Ipari Parkja-díjjal elismert Polgári Ipari Park, a Polgári Logisztikai Központ, valamint több mint ezer lakás megépítése.  

A cégcsoport legújabb fejlesztése Dél-Budán, a Bartók Udvar irodaház II. üteme, mely átadása 2018. augusztusában várható. 

Belsőépítész: Room-Design Stúdió Kft.