A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Rugalmas home office megoldásokat kínál az OffiKit

Az OffiKit a munkaerőpiac problémáinak megoldását, illetve a rugalmas foglalkoztatás elősegítését célozza meg.

Az elsősorban a HR szakma számára biztosított új irodai csomagot a legújabb trendek figyelembevételével alkották meg, ráadásul nem csak eszközöket, hanem szolgáltatásokat is biztosítanak a munkakörre és személyre szabott home office megvalósításához. Perlaky Zoltán, az Officium Szolgáltató Kft. vezető tanácsadója mesélt nekünk a részletekről.

A munkaerőhiány napjaink égető kérdése, és egy cég sikere jelentősen függ attól, hogy milyen gyorsan reagál a munkaerőpiaci változásokra, milyen eszközöket vet be a toborzás és a megtartás során. Az employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés nem új keletű dolog, ám kreatív megközelítésére egyre nagyobb szükség mutatkozik, ráadásul Magyarországon is jobbnál jobb ötletek születnek. A globális és hazai tendenciák pedig igazolják, hogy az álláskeresők azt a munkahelyet preferálják, ahol a távmunka/otthoni munkavégzés támogatott.

Ügyfeleink brandépítő eszközként, a munkakörülmények javítására, a munkavállalói elégedettség növelésére és a munkaerő megtartására, egyfajta béren kívüli juttatásként is alkalmazzák az OffiKit-et. Esetükben a munkavégzés hatékonysága is növekszik.

Az igényes kialakításra és a Kit testreszabhatóságára kimondottan büszkék vagyunk. Jövőbeli terveink között több fejlesztés is szerepel, amit az ügyfelek visszajelzései és igényei alapján kívánunk eszközölni.

Szolgáltatásunkkal jelentős terhet vehetünk le a cégvezetés és a HR válláról azon vállalatok esetében, ahol már működik a home office. Potenciális ügyfeleinknél, ahol még a bevezetés előtt állnak, hasznos tanácsokkal tudjuk támogatni a folyamatot.

 

Figyeljük a nemzetközi trendeket és igyekszünk ezek alapján is minél több fejlesztést beépíteni a szolgáltatásunkba.

 

Bővebb információ az OffiKit szolgáltatásáról ITT olvasható.