A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók

12 alapító vállalat részvételével hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A Szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

A LEO alakuló közgyűlésén a Szövetség elnökévé Schmidt Józsefet, a Future FM vezérigazgató-helyettesét , főtitkárává Istiván Ritát választották.

„A létesítménygazdálkodási szakma minőséget teremt, és jelentősen hozzájárul az élhető és fenntartható környezet kialakításához. A Szövetség megalakulásával olyan alapvető szakmai sztenderdek megteremtésére nyílik most lehetőség, amelyek már hosszú évek óta hiányoznak az ipar átlátható működéséhez”- mondta Schmidt József frissen megválasztott elnök a Művészetek Palotájában nemrégiben tartott alakuló ülésen.

Vágó László, alelnök, a Strabag PFS Zrt. vezérigazgatója a piaci szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozásának fontosságát hangsúlyozta, amivel lehetőséget teremtenek a legjobb működési gyakorlatok elemzésére és megosztására, a szakmai képzés és oktatás támogatására, valamint a közösen kialakított korszerű megoldások fejlesztésére.

Jászberényi István, alelnök, a Kraft FM Kft. ügyvezető igazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy a Szövetség számára az a legfontosabb feladat, hogy megteremtse az átláthatóságot, egyben definiálja az egyes szolgáltatásokat, valamint általános szakmai és etikai szabályokat állítson fel párbeszédet teremtve a megrendelők, a jogalkotók-és alkalmazók irányába.

A szövetségi célok eléréséhez az alapító tagok 3 munkacsoport felállításáról is döntöttek, a benchmarking munkacsoportot Décsi Gábor (Dome FSG), az etikai munkacsoportot Szabó Péter (ISS FacilityServices ), a szabványügyi munkacsoportot pedig dr. Gernhardt Katalin (Atalian Zrt.) vezeti majd.