A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Startup irodaház a Déli pályaudvar rozsdaövezetében?

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) által „RESTART és START UP” - Az Y-Z generáció irodái rozsdaövezetben - rehabilitáció a Déli pályaudvarnál” címmel meghirdetett IV. Hallgatói Ötletbörzén az „IFK Talentum 2016” díjat a Budapest Startup Centert tervező csapat vehette át. A IV. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából kiírt pályázat résztvevőinek egy újrahasznosításra váró budapesti helyszín revitalizációjával, start up cégek számára alkalmas komplexumot, innovatív irodatereket kellett megálmodniuk.

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) immár negyedik alkalommal rendezte meg az Ingatlanfejlesztés Napi rendezvénysorozatot, amelynek eddig minden évben jelentős része volt a felsőoktatás résztvevőiből összeálló csapatoknak kiírt ötletpályázat. Az IFK tagjai 2013-ban hagyományteremtő szándékkal indították ezt a programot, hogy széles körben megismertessék az ingatlanfejlesztők munkáját, annak sokszínűségét, és a már elért sikereket.

„A diákokat, mint a jövő szakembereit szeretnénk bevonni a programokba, ezért szándékosan nekik írtuk ki az előző pályázatokat is, amelynek helyszíne 2013-ban a Római Part volt, 2014-ben az OPNI területére kellett megálmodniuk egy modern, XXI. századi, fenntartható egészségügyi intézményt, 2015-ben pedig a Négy-évszakos Balaton címmel a Club Tihanyt kellett újragondolniuk a pályázóknak. Akárcsak az elmúlt években, idén is kiváló anyagokat kaptunk – mondta az IFK elnöke, Takács Ernő.

A Budapest Startup Center terveit kidolgozó csapat vehette át az „IFK Talentum 2016” díjat és a vele járó 500.000 forintos pénzjutalmat az IFK elnökétől, Dr. Takács Ernőtől a IV. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából rendezett gálavacsorán. A zsűri és az IFK tagjai szerint a nyertesek kompakt helyet formáltak, ahol a lakó-, a munka- és a rekreációs közösségi terek együtt érvényesülnek, kortárs módon, rugalmasan alakítható közösségi belső térképzést kínálnak, amely megfelelően idomulhat egy innovatív csapat igényeihez.

A pályázat kiírói arra keresték a válaszokat: hogyan lehet magas növekedési potenciállal rendelkező vállalkozásoknak munkára alkalmas tereket kialakítani egy jelenleg használaton kívüli terület városi környezetbe való környezettudatos visszakapcsolásával. A bírálati szempontok között szerepelt, hogy mind a megvalósításnak, mind a működtetésnek gazdaságilag is elfogadhatónak kell lennie.

Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület képviselői egyaránt a Budapest Startup Center terveit tartották a legkiválóbbnak a beérkezett pályaművek közül. A zsűri tagjai – Ongjerth Richárd, a Magyar Urbanisztikai Társaság ügyvezető igazgatója, dr. Hajnóczi Péter, a Magyar Építész Kamara elnöke, Varga-Ötvös Béla várostervezési közgazdász, Tihanyi Dominika tájépítész és Vicze Gábor, a Magyar Spin-off és Start-up Egyesület elnöke – egyetértettek abban, hogy a tervek látványosak, jól kidolgozottak és abszolút startupos környezetet mutatnak be. A nyertes csapat tagjai: Benkő Krisztina (Corvinus Számvitel Msc), Lehotai Bence Gábor (BME Infrastruktúra Építőmérnök Msc), Treszkai Anett (BME Építészmérnök Bsc) és Gyimesi Levente Zsombor (Szent István Egyetem Településmérnök Msc). Az IFK különdíját az Astroffice című projekt kapta (az elismeréshez 300.000 forintos jutalom járt).

A IV. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából megjelent az IFK által elindított, Ingatlanfejlesztés Anno című könyvsorozat következő része is Szabadság tér címmel. Az IFK 2013. november 20-án (ezen a napon volt 1849-ben a Lánchíd avatása) először rendezte meg az Ingatlanfejlesztés Napját. A Lánchíd találó szimbólum a szakmának, ugyanis az ingatlanfejlesztő egy beruházás során „híd” szerepet is betölt, hiszen valamennyi érintettet összeköti egymással.