A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Startup Safary idén is!

Ma és holnap, azaz április 20. és 21-én ismét kétnapos startup fesztivált rendez a Startup Safary Budapest. Itt az alkalom, hogy beless mások munkahelyére!

Több mint 60 helyszínen közel 300 program várja a startupok világára szomjazókat. Az érdekes előadások mellett két napon keresztül különféle tech cégek irodáiban lehet kalandozni, rengeteg workshop és meetup lesz, a szafarit pedig egy hatalmas „céges buli” zárja majd – ez az egyik legnagyobb idei networking lehetőség! A kétnapos startupfeszt az álláskeresőknek is egyedülálló lehetőségeket kínál, hiszen a népszerű nagyok mellett egy sor ugyancsak befutott, de kevéssé ismert startup is felvonul, amelyek összesen több ezer új munkatársat keresnek nemzetközi csapataikba, nyugati munkakörülmények mellett.

Hogy mindnekit lázba hozzunk, íme, a tavalyi esemény hangulatvideója:

A kezdeményezés 2012-ben Berlinből indult, célja pedig a startupok világának megismertetése a szélesebb közönséggel, illetve a piaci szereplők közötti kapcsolatok építése. A Startup Safary-t Európában már számos városban megrendezték, Párizstól Athénig, Budapesten pedig tavaly debütált, csaknem háromezer résztvevővel – és idén ennél még több érdeklődőt várnak! A rendezvényhez olyan nagy és sikeres startupok is csatlakoznak, mint a Prezi, vagy az online repülőjegy-kereső Skyscanner, illetve a LogMeIn sem hiányozhat a felsorolásból. A témák kimeríthetetlen körében lesz szó többek közt a hálózatkutatásról, 3D nyomtatásról, sharing economy-ról is is. De a Safary nem csak informatikai fókuszú programokkal készül, többek között a marketing, értékesítés, oktatás, kommunikáció, gasztronómia és az életmód-tanácsadás újdonságai is feltűnnek.

Minden program ingyenes, de regisztrálni kell, siessetek, hogy megcsípjétek a legjobb helyeket!

 

forrás: hwsw, startup café