A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Szabadtéri iroda Prágában

Elkészült Prága első "szabadtéri irodája", mely egy belvárosi parkban várja a kellemes környezetben dolgozni vagy tanulni vágyókat.

A fapadokkal és -asztalokkal, konnektorokkal ellátott munkaállomás Wifi-kapcsolatot, madárcsicsergést és jó levegőt kínál azoknak, akik megunták az irodák áporodott levegőjét, vagy a szabadban akarnak tanulni. És mindezt ingyen. Az úttörő projekt körülbelül 200 ezer koronából  valósult meg. Az ötletgazdák a pénz háromnegyedét úgynevezett közösségi finanszírozás segítségével szedték össze a HiHit.cz nevű weboldalon, a fennmaradó részt pedig nagyvállalati szponzoroktól és más támogatóktól gyűjtötték össze.
   
Az egyik támogató, a Jobs.cz marketingmenedzsere, Jakub Chour szerint a trendek azt mutatják, hogy egyre többen dolgoznak szabadúszóként vagy távmunkában, és az ő számukra nagyszerű választás lehet a "zöld iroda" - írja a praguepost.com. A létesítmény november elejéig marad a Riegrovy sady parkban, a téli hónapokra fedél alá költöztetik, majd tavasszal helyezik ki újra. A téli helyszínre a szervezők várják a javaslatokat.