A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Szenior értékesítő a DBH Group-nál

2014. márciusától Csáky Gábor (44) tölti be a DBH Group szenior értékesítői pozícióját.

A szakember informatikusként végzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán 1992-ben. Karrierje során több multinacionális informatikai vállalatnál dolgozott értékesítőként. Pályafutását az IBM Magyarországi Kft.–nél kezdte ügyfélkapcsolati vezetőként, majd 2002-ben az Oracle Hungary Kft.-nél folytatta ugyanebben a pozícióban. 2003 és 2006 között a Microsoft Magyarország Kft. munkatársaként, ügyfélmenedzserként tevékenykedett, később az iPONT International Kft.-nél üzletfejlesztési igazgatóként vett részt a terjeszkedő cég munkájában. 2012-től a Manpower Munkaerő Szervezési Kft. vezető értékesítője, majd később a cég üzletfejlesztési menedzsere volt.

A szakember elsősorban a DBH Group által forgalmazott Exact ERP rendszerek értékesítésére koncentrál. A modern, sikeres vállalatok válságálló megoldásokat keresnek a döntés-előkészítés, elemzés, tervezés és megvalósítás területén. Igaz ez a HR folyamatok tervezésére és nyomonkövetésére is. „Cégmérettől függetlenül az adatok egységes kezelése kiemelkedően fontos a vállalkozások számára.  A költséghatékony működéshez nélkülözhetetlen a vállalatvezetési és HR folyamatok informatikai támogatására képes szoftver.  Az emberi erőforrás gazdálkodás egy olyan speciális terület, amelyet kevés ERP rendszer tud lefedni teljes körűen” – nyilatkozta Csáky Gábor, a DBH Group szenior értékesítője.

A nemzetközi üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzleti modelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, számvitel, üzleti adminisztráció, informatikai szolgáltatások és projektmenedzsment), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít a hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozásoknak. A DBH Group nemzetközi irodahálózata révén számos befektetést hajtott végre az országban és a régiónkban az elmúlt két évtizedben. A cégcsoport 2008 őszén az európai pénzügyi és befektetési piacon szerzett tapasztalatokra alapozva hozta létre a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-t. Az 5 milliárd forintos tőkealapból több mint 3 milliárd forint már kihelyezésre került innovatív és startup vállalkozásokba. Az alap befektetései között vannak – többek között – informatikai, egészségipari és más, csúcstechnológiát képviselő vállalkozások is, amelyek regionális vagy globális piaci szereplőkké kívánnak nőni a kapott tőke, és a DBH Group más cégeitől kapott vállalkozás-fejlesztési és tanácsadói szolgáltatások segítségével.