A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Szénsemleges DGNB Workshop Budapesten

A nemzetközi Zöld Építés Hetén megrendezett Build2Gether – Green Retrofit konferenciához kapcsolódik a félnapos, angol nyelvű továbbképzés.

A nemzetközi Zöld Építés Hete alkalmával megrendezett Build2Gether – Green Retrofit konferenciához kapcsolódó félnapos, angol nyelvű továbbképzés a DGNB épületminősítő rendszerrel kapcsolatos tudnivalókba avatja be az érdeklődőket, kiemelve a rendszer sajátosságait és betekintést engedve a minősítés folyamatába. A továbbképzést a DGNB konferenciára Budapestre érkező szakemberek tartják, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete ajánlásával az eco | MIND consulting group szervezésében valósul meg.

A DGNB épületminősítő rendszere átlátható, felhasználóbarát eszköz a környezettudatos épületek és városrészek tervezéséhez, értékeléséhez és minősítéséhez. Az épületek teljes életciklusát holisztikus módon megközelítő értékelési szisztéma hat területet vizsgál, a környezeti, gazdasági, szocio-kulturális és funkcionális követelményeket, a technológiai és építési folyamatokat és a helyszínt.

A továbbképzést Michael Dax, a Német Fenntartható Építészeti Tanács (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen, DGNB) ügyvezető igazgatója és a DGNB nemzetközi épületminősítő rendszer   igazgatója, továbbá annak adaptációja és a hozzá kapcsolódó oktatási tevékenység felelőse vezeti. Az építész diplomával rendelkező szakember több mint 15 éves szakmai tapasztalatot tudhat maga mögött az építőipar és a szakmai konzultáció terén.

A DGNB-minősítéssel rendelkező európai épületeket ismertető esettanulmányokat a TÜV Rheinland szakemberei, Peter Popovics és Gerhard Hoffmann mutatják be.

Hazai viszonylatban egyedülálló a rendezvény, mert szénsemleges módon tartják majd: a Tüv Rheinland szakemberei ugyaínis kiszámítják az esemény ökológiai lábnyomát (az utazás, szállás, a továbbképzés megszervezése stb. során jelentkező szén-dioxid-kibocsátás mennyiségét), és azzal egyenértékű befektetéssel ellensúlyozzák a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló beruházásokba.

Részletes program:

13.30 Regisztráció

14.00 Köszöntő

14.30 A DGNB küldetése és stratégiája

15.00 A DGNB minősítő rendszer, értékelő mátrix és a minősítés folyamata

16.00 DGNB esettanulmányok

17.00 Záró prezentáció

Időpont: 2014. szeptember 23.

Helyszín: Siemens Konferenciaközpont, 1143 Budapest, Gizella u. 51-57.