A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Szoftverfejlesztő cég a Residence Irodaházak új bérlője

Tovább bővült a budai Residence Irodaházak bérlőinek köre. Legutóbb egy banki szoftvereket fejlesztő cég költözött a Ganz utcai Residence 2-es épületbe. A W.UP nevű hazai vállalkozás fiatalos, lendületes stílusú bérleménye újabb üde színfolt a létesítményben, amelynek fejlesztője idén immáron negyedszerre kiérdemelte a Business Superbrands címet.

Az elsősorban banki szoftverek fejlesztésével és bevezetésével foglalkozó W.UP új központja kiválasztásakor elsősorban az irodaház elhelyezkedésére és kialakításának minőségére koncentrált. A magyar tulajdonú startup számára mindemellett fontos volt, hogy a csapat fiatalos lendülete a saját irodájuk hangulatában is megmutatkozzon. Ennek megvalósításában a fiatal és sikeres belsőépítész, Dékány Annamária volt a partnerük. A végeredmény pedig a funkcionalitást és a játékosságot ügyesen ötvöző, magas szakmai színvonalat és a társaság stílusát egyaránt hűen reprezentáló munkahely lett.

A közös munka során hamar kiderült, hogy a tervező által képviselt stílus tökéletesen összhangba hozható a cég munkahelyi koncepciójával és a megteremteni kívánt atmoszférával. A kialakításkor a jól funkcionáló közösségi terekre helyeződött a legnagyobb hangsúly. Ennek megfelelően például a fejlesztői szobák mérete kisebb, míg a tárgyalók, az ebédlő vagy a pihenőszoba tágasak, kellemes légkört kölcsönözve az egész irodának. A tér játékosságát tükör- és üvegfelületekkel igyekeztek megteremteni. A cél összességében olyan enteriőr megalkotása volt, amelyben ügyfélként, munkavállalóként vagy vendégként mindenki azonnal otthon érezheti magát. A W.UP „főhadiszállásáról” rövidesen az ingatlanszakma és a nagyközönség is véleményt alkothat, ugyanis az iroda indul majd az idei Év Irodája versenyen.

A csapat közös kedvencei közé tartoznak Marosi Szilárd Lászlónak a falakon elhelyezett festményrészletei, valamint a „játszós szoba”, ahol játékkonzolok és darts is szolgálják a kikapcsolódást. A W.UP azonban a munkában a komoly oldalát mutatja. A stabil hazai piaci pozíció kiépítése mellett a külföldi jelenlét erősítése is a céljaik között szerepel, sőt jelenlegi ügyfeleik közel fele is külföldi vállalat, elsősorban bankok és pénzintézetek. A cég az egyedi megoldásokon felül immár saját termékek fejlesztésén is dolgozik.

A W.UP teljes stábja csaknem ötvenfős, közülük mintegy negyvenen Budapesten dolgoznak. A társaság kisebb része a cég miskolci irodájában látja el teendőit, az egyes projektek közötti átfedések miatt pedig egy-egy csapat tagjai felváltva végzik munkájukat a két városban.

Újabb elismerés a fejlesztőnek

Az elmúlt három esztendőt követően 2015-ben ismét elnyerte a Business Superbrands címet a Residence Irodaházak fejlesztője, az RE project development Kft. A világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere közel kilencven országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat, hozzájárulva, hogy azokat a szakmán túl a szélesebb közönség is megismerje. A branden kívül a cég egyes projektjei is komoly szakmai sikert könyvelhettek el: az elmúlt évben a Residence 1. és 2. Irodaház, valamint a pesti belvárosban található Rumbach Center irodaház egyaránt elnyerték az osztrák ÖGNI Arany minősítését a fenntarthatóság érdekében tett erőfeszítések elismeréseként.